Libnet.ro
UNICEF

06:30

Klaus Iohannis si sotia sa participa, sambata seara, la slujba de inviere la Sibiu

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis si sotia sa participa, sambata seara, la slujba de inviere la Sibiu

Presedintele si sotia participa, sambata seara, la slujba de inviere de la Biserica Romano-Catolica . continuă pe România Liberă

Pastele catolic. Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii romano-catolici. Unde face presedintele Pastele

Pastele catolic. Presedintele Klaus Iohannis le ureaza Sarbatori fericite! tuturor romanilor care sarbatoresc Pastele duminica. Pastele catolic. Klaus si Carmen Iohannis sunt prezenti, sambata seara, la slujba de inviere de la.

Klaus Iohannis, despre revocarea sefei DNA: Nu am avut nicio discutie cu Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri seara, ca nu a avut nicio discutie cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu am avut o discutie, nici nu cred ca este neaparat nevoie sa am o discutie personala.

Klaus Iohannis petrece Pastele la Sibiu: De unde va lua lumina seful statului

Klaus Iohannis sarbatoreste anul acesta Pastele la Sibiu, seful statului urmand sa mearga la slujba de inviere la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime, informeaza B1 TV. Cel mai probabil,.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Putin

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj de condoleante, dupa tragedia din weekend care a indoliat Rusia. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis un mesaj Presedintelui.

Presedintele Klaus Iohannis si cei 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania

As dori sa revin in comentariul meu de astazi asupra Sedintei solemne organizata de cele doua Camere ale Parlamentului Romaniei in ziua de 27 martie 2018 spre a marca implinirea a o suta de ani de la unirea Basarabiei cu Romania, dar si la absenta de la eveniment a Presedintelui Klaus Iohannis.

Serban Nicolae, despre Klaus Iohannis: Mi-e greu sa inteleg daca apreciaza intreaga activitate a DNA

Referindu-se la reactiile presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu legile justitiei si la informa.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat proiectul de lege privind telemunca

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi proiectul de lege privind telemunca potrivit caruia orice angajat va putea munci si din alta parte, nu doar la sediul firmei, iar angajatorii vor avea mai putine responsabilitati referitoare la locul de munca, informeaza News. ro.

Klaus Iohannis a promulgat o lege importanta pentru SALARIATI: Noi conditii e munca

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat, joi, o noua serie de decrete. Seful statului a promulgat, printre altele, Legea privind reglementarea activitatii de telemunca si modificarea si.

Traian Basescu: Klaus Iohannis va fi sustinut de PSD pentru sefia Consiliului European

Informatia conform careia presedintele Klaus Iohannis ar fi favorit sa preia functia de presedinte al Consiliului European incepand din 2019 si astfel nu va mai candida pentru un nou mandat de sef al statului.

Klaus Iohannis nu vrea referendum pentru redefinirea familiei: Luna mai e o luna frumoasa, nu stiu daca si pentru referendum

Presedintele Klaus Iohannis nu se arata dornic privind organizarea referendumului pentru redefinerea articolului din Constitutiei in care sa se specifice ca familia sa fie formata doar din barbat si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )