Libnet.ro
UNICEF

05:30

Iohannis: Exista un motiv pentru care Romania nu a reusit inca de tot sa scape de comunism si acest motiv se numeste PSD. De asta suntem in razboi politic (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis: Exista un motiv pentru care Romania nu a reusit inca de tot sa scape de comunism si acest motiv se numeste PSD. De asta suntem in razboi politic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca PNL si restul partidelor din Opozitie sunt in razboi politic cu PSD deoarece PSD este motivul pentru care Romania nu s-a dezvoltat suficient in ultimii 30 de ani si. continuă pe B1

Klaus Iohannis, inca un atac la PSD: Este cauza principala pentru care Romania nu s-a dezvoltat mai bine

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi, la o intalnire cu reprezentanti ai PNL si simpatizanti organizata la Targoviste, ca PSD este principala cauza pentru care Romania nu s-a putut dezvolta mai mult s.

Dupa Bianca Andreescu, o alta jucatoare s-a retras din Turneul Campionelor. Motivul pentru care a parasit competitia

Inca o jucatoare s-a retras din Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu si Naomi Osaka s-au accidentat si au parasit competitia din China. Kiki Bertens a acuzat probleme medicale in setul secund al partidei cu Belinda Bencic si nu a mai putut continua meciul. Bianca Andreescu, Naomi Osaka si Kiki Bertens s-au retras din Turneul .

Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu au avut copii. De ce nu au adoptat unul

Klaus Iohannis si sotia lui au dezvaluit la un moment dat motivul pentru care care nu au avut copii, dupa ce unele voci i-au criticat pentru decizia de a nu adopta unul. Seful statului a precizat ca el si Carmen Iohannis nu pot avea copii. Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu .

31 octombrie, Halloween. Motivul nebanuit pentru care se aprinde o lumanare in dovleac

Romanii au preluat in ultimii ani traditiile americanilor si sarbatoresc Halloweenul pe 31 octombrie. Sculpteaza dovleci si pun lumanari inauntru, se costumeaza in personaje din filmele de groaza si dau petreceri de pomina. Multi dintre ei nu stiu insa motivul pentru care se aprinde o lumanare in dovleac. Motivul pentru care se aprinde o lumanare .

Motivul pentru care Cristi Borcea sufera enorm in inchisoare: Nu poate face nimic de acolo!

Cristi Borcea sufera mult din cauza faptului ca este departe de copii sai, mai ales de cele doua fetite gemene care s-au nascut la scurt timp dupa ce el a fost condamnat din nou la inchisoare. Pe langa asta, alt lucru il intristeaza pe afacerist. Chiar fiul sau a dezvaluit despre ce este vorba. Cristi .

Echipa pentru care Marius Sumudica s-ar intoarce pe jos in Romania

In prezent la Gaziantep Gazisehir, formatie unde si-a prelungit recent contractul pentru inca un sezon, Marius Sumudica spune ca la o singura oferta n-ar putea rezista si s-ar intoarce chiar si pe jos in tara.

FedCup: S-au pus in vanzare biletele pentru meciul Romania vs Rusia, de la Cluj-Napoca

Federatia Romana de Tenis a anuntat, joi, ca au fost puse in vanzare biletele pentru partida dintre Romania si Rusia, contand pentru calificarea la Turneul Final al FedCup de la Budapesta. Meciurile vor avea loc in zilele de 7 si 8 februarie 2020, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Motivul pentru care Liviu Dragnea nu ar fi trebuit sa iasa o zi din inchisoare

Liviu Dragnea nu ar fi avut dreptul la permisie , pentru ca este cercetat si in alte dosare si nu are voie sa ia legatura cu alti inculpati, potrivit unei hotarari de guvern care prevede acest lucru.

Editiadedimineata.ro: Cafea, martini, femei. Barbatul pentru care lumea nu e de ajuns

Scurt, neromantic, anglo-saxon si totusi foarte masculin. E vorba de un nume. Al unui american, specialist in ornitologie, nume ce l-a facut celebru, dar nu neaparat pe el, ci mult mai mult pe personajul fictiv care i-a imprumutat acel nume scurt, neromantic, anglo-saxon si totusi foarte masculin si l-a purtat in toata lumea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )