Libnet.ro
UNICEF

08:01

Dancila, prima reactie referitoare la posibila revocare a lui Kovesi: Nu conteaza daca eu sustin sau nu. Nu trebuie eu sa dau un verdict

Adevărul Adevărul,
Dancila, prima reactie referitoare la posibila revocare a lui Kovesi: Nu conteaza daca eu sustin sau nu. Nu trebuie eu sa dau un verdict

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca nu vrea sa discute despre decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a cere revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de sefa a DNA. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, prima reactie pe cererea de revocare a lui Kovesi: Justitia trebuie sa fie libera si nimeni sa nu interfereze in actul de justitie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a comentat la finalul unei intrevederi pe care a avut-o cu membrii Casei Regale, scandalul momentul, cel al declansarii de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a procedurii de.

KOVESI, PRIMA REACTIE dupa cererea de REVOCARE din functie, facuta de Tudorel Toader: Voi ...

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a avut vineri dimineata prima reactie de dupa anuntul ministrului Tudorel Toader de incepere a procedurii de revocare din functie. Sefa DNA a precizat ca se va.

Dancila a fost intrebata la Bruxelles despre posibila revocare a lui Kovesi. Ce a raspuns premierul

Premierul Viorica Dancila si presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, au tinut miercuri la o conferinta de presa comuna. Raspunzand intrebarii unui ziarist de la Financial Times, Dancila a.

PRIMA REACTIE A LUI IOHANNIS dupa decizia lui Toader de a cere revocarea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Ministrul Justitiei a anuntat ca-i va cere revocarea Laurei Codruta Kovesi. Administratia prezidentiala vorbeste intr-un comunicat despre.

PRIMA REACTIE A PROCURORULUI GENERAL: Revocarea lui Kovesi...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi seara ca va cere presedintelui Klaus Iohannis revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. in acest context, Augustin Lazar, procurorul general al.

CSM, PRIMA REACTIE la solicitarea de revocare a Laurei Codruta Kovesi

Consiliul Superior al Magistraturii a reactionat prompt dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca cere revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Victor Alistar, reprezentantul Societatii Civile in CSM, a.

Prima reactie din PSD, la propunerea de revocare a sefei DNA: OOOO...BRAVO Tudorel Toader!

Prima reactia din PSD, dupa anuntul facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de sef al DNA Detalii AICI), vine din partea lui Liviu.

Prima reactie a CSM, dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea lui Kovesi. Ce se va intampla cu sefa DNA

Cererea de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA are nevoie si de avizul consultativ al Consiliului Superior al Magistraturii. Institutia are la dispozitie 30 de zile, insa Victor Alistar, membru CSM.

Prima reactie din PSD dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sefei DNA

Propunerea de revocare a sefei DNA trebuie sa fie doar inceputul, este de parere deputatul PSD Catalin Radulescu. Tot ce a evocat ministrul Justitiei si care noi de mult timp spunem si ati vazut si.

Prima reactie a Codrutei Kovesi, dupa anuntul lui Toader privind revocarea sa din functie

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a reactionat, vineri dimineata, dupa anuntul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind declansarea procedurii de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )