Libnet.ro
UNICEF

19:00

Lacul din Romania care isi schimba culoarea in functie de anotimp. Este unic in Europa

Antena3 Antena3,
Lacul din Romania care isi schimba culoarea in functie de anotimp. Este unic in Europa

Lacul Albastru din muntii Gutai, in vecinatatea orasului Baia Sprie, este unic in Europa prin faptul ca oglinda apei isi schimba culoarea de la un sezon la altul in functie de intensitatea luminii,. continuă pe Antena3

INCREDIBIL! Bugetarii din Romania care au REFUZAT minivacanta guvernului de Sfanta Maria (FOTO)

Exista si bugetari care au refuzat minivacanta guvernului! Angajatii unei comune din nordul tarii, in frunte cu primarul au considerat ca prioritara este munca in aceasta perioada. Surprinzatoarea inta.

Lidia Fecioru, despre destinatiile din Romania cu efect terapeutic incredibil

Lidia Fecioru a vorbit in emisiunea Adevaruri ascunse, despre destinatiile turistice din Romania care au efecte terapeutice. Slanic Prahova - Slanic Prahova este cea mai veche. in saline, eu as .

JLL Romania: Profi isi muta birourile in cladirea Anchor Plaza din Bucuresti

Compania Profi, una dintre cele mai mari retele de supermarketuri din Romania, a inchiriat o suprafat de 800 de metri patrati in cladirea de spatii de birouri Anchor Plaza din Bucuresti, detinuta de Anchor Grup. In procesul de selectie, Profi a fost.

CNAIR, despre podurile din Romania: Nu sunt in pericol sa se prabuseasca

Podurile din Romania nu se afla intr-o situatie grava, iar dintre cele 4. 250 astfel de constructii aflate, in prezent, pe reteaua de Drumuri Nationale din Romania, doar 37 se afla in clasa tehnica 5, a anuntat, joi, intr-un comunicat de presa, Compania.

Sase locuri din Romania pe care probabil nu le-ai vizitat inca

Oricat de mult ai batut tara in lung si in lat, la munte, la mare, in capitala sau in marile orase, exista locuri in care, cu siguranta, nu ai ajuns inca. Cum ziua e lunga pe timp de vara, dar perioada de concediu limitata, weekendul ramane un prilej.

Cel mai mare targ de mestesugari din Romania

Peste 250 de mesteri populari din Romania si Republica Moldova vin in acest weekend la Muzeul ASTRA din Sibiu pentru a participa la a 35-a editie a Targul Creatorilor Populari din Romania, cel mai mare targ de mestesugari din Romania.

CNAIR: Podurile din Romania nu sunt intr-o situatie grava

Podurile din Romania nu se afla intr-o situatie grava, iar dintre cele 4. 250 astfel de constructii aflate, in prezent, pe reteaua de Drumuri Nationale din Romania, doar 37 se afla in clasa tehnica 5, a.

Cum a evoluat piata de biciclete din Romania in ultimii ani

Din ce in ce mai multe persoane din Romania sunt atrase de pedalat, iar statisticile sustin acest lucru. Vanzarile de biciclete inregistrate in ultimii ani au inregistrat o crestere rapida, datorita comoditatii acestui mijloc de transport, dar si a altor avantaje pe care le aduce.

SRI: Grupari straine tintesc retele de ATM-uri din Romania si institutii guvernamentale

Oficiali ai Serviciului Roman de Informatii SRI) de la Centrul National Cyberint CNC) au precizat sambata pentru Agerpres ca grupari infractionale din strainatate tintesc destul de des banci din Romania, cel mai adesea fiind vizate sistemele.

The Guardian: Se cere interventia Uniunii Europene dupa violentele de la protestele din Romania

Autoritatilor europene li se cere sa intervina pentru apararea statului de drept din Romania dupa incidentele violente de la protestul de pe 10 august, informeaza The Guardian. intr-un articol publicat la o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )