Libnet.ro
UNICEF

19:45

Lady Gaga, data in judecata de cantaretul si compozitorul Teddy Riley! Vezi aici motivul!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga, data in judecata de cantaretul si compozitorul Teddy Riley! Vezi aici motivul!

Desi in doar saptamana excentrica artista isi va lansa un nou material de studio, ARTPOP, se pare ca Lady Gaga a uitat sa inchida un capitol in ceea ce priveste materialul The Fame Monster lansat in 2009, acesta fiind o relansare a albumului de debut al cantaretei, The Fame, din 2008. Teddy Riley, cantaret, compozitor . continuă pe Devorator Monden

Lady Gaga a fost data in judecata de un producator muzical. Trebuie sa plateasca 500.000 de dolari

Lady Gaga a fost data in judecata de un compozitor si producator muzical, care afirma ca nu i-au fost platite drepturile pentru un cantec pe care l-a creat pentru artista si ii cere acesteia despagubiri de 500. 000 de dolari, scrie Mediafax .

Lady Gaga, parasita de iubit. Ce i-a reprosat barbatul.

Lady Gaga a fost parasita de iubit, acesta nereusind sa se adapteze programului incarcat al artistei. Relatia dintre Lady Gaga si actorul Taylor Kinney a inceput in 2011. Barbatul i-a reposat ca ea s-a casatorit cu cariera si ca el nu poate sa aiba o relatie cu megastarul Gaga, cu toate obsesiile ei si cu toate celelalte alter-ego ale ei, potrivit B1Tv. El o iubeste cand este echilibrata si rece, dar in ultima vreme abia s-au mai intalnit. Gaga nu se opreste niciodata din lucru - compune .

HOT! Lady Gaga prezinta o noua piesa de pe Artpop! Asculta aici trackul Dope!

Lady Gaga prezinta Dope, cunoscuta initial sub titlul I Wanna Be With You, track ce reprezinta cel de-al doilea single promotional extras de pe viitorul album al artistei, ARTPOP, dupa piesa Venus lansata in urma cu aproximativ o saptamana. Noul single promotional a fost produs de legendarul Rick Rubin si compus de Lady Gaga insasi .

Lady Gaga, parasita de iubit: I-a reprosat ca ea s-a casatorit cu cariera ei

Lady Gaga a fost parasita de iubit, acesta nereusind sa se adapteze programului incarcat al artistei, a anuntat o sursa din anturajul cantaretei, relateaza Contact Music. Relatia dintre Lady Gaga si.

Lady Gaga, parasita de Taylor Kinney! Afla motivul?

Lady Gaga si Taylor Kinney pareau sa fie facuti unul pentru celalalt si planuiau sa ajunga la altar, insa s-au despartit saptamanile trecute. Kinney este cel care a pus punct relatiei cu starul pop, nemaiputand sa suporte programul de munca haotic al lui Gaga.

Lady Gaga, Kendrick Lamar si Macklemore Ryan Lewis si-au confirmat prezenta pe scena American Music Awards 2013!

Trei noi nume au fost adaugate dintr-un foc pe lista performerilor din acest an a editieiAmerican Music Awards 2013 care se va desfasura pe 24 noiembrie in Los Angeles la Nokia Theatre, show-ul fiind transmis in direct de postul de televiziune ABC. Astfel Lady Gaga va electriza audienta cu un nou show excentric dupa cel .

HOT! Lady Gaga ne prezinta fragmente din doua noi piese Donatella si Fashion!!

Ambele trackuri sunt incluse pe viitorul album al artistei, intitulat ARTPOP, care va fi lansat pe 11 noiembrie. Spre dezamagirea fanilor fragmentele dezvaluite in urma cu cateva ore sunt low quality. Donatella a fost compusa de Gaga insasi in colaborare cu DJ-ul germanZedd. Conform declaratiilor cantaretei, aceasta piesa reprezinta o scrisoare de dragoste adresata celebrei .

YouTube Music Awards: Doi romani au castigat trofeul Inovatia Anului, iar Lady Gaga a plans pe scena si a reusit sa scada audienta

Prima editie a evenimentului YouTube Music Awards a debutat duminica, 3 noiembrie, la New York. Eminem a fost numit artistul anului, doi romani au castigat la categoria Inovatia anului, iar Lady Gaga a oferit un alt show cel putin bizar.

VIDEO YouTube Music Awards: Doi romani au castigat trofeul Inovatia Anului, iar Lady Gaga a plans pe scena si a reusit sa sperie audienta

Prima editie a evenimentului YouTube Music Awards a debutat duminica, 3 noiembrie, la New York. Eminem a fost numit artistul anului, doi romani au castigat la categoria Inovatia anului, iar Lady Gaga a oferit inca un show cel putin bizar.

HOT! Lady Gaga prezinta coperta creepy a single-ului promotional Dope!

Dope, cunoscut initial sub titlul I Wanna Be With You, este cel de-al doilea single promotional extras de pe viitorul album al artistei, ARTPOP, dupa piesa Venus lansata in urma cu aproximativ o saptamana. Dope va fi disponibil la 12:01 AM ora locala pe patru noiembrie. Este ultima piesa dezvaluita inainte de lansarea lui ARTPOP .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )