Libnet.ro
UNICEF

13:45

Lara Fabian, internata in spital din cauza unei probleme la urechea interna

B1 B1,
Lara Fabian, internata in spital din cauza unei probleme la urechea interna

Cantareata Lara Fabiana fost internata in spital din cauza unei probleme la urechea interna, fiind nevoita sa-si anuleze un concert de duminica, de la Auxerre, Franta. Potrivit ladepeche. fr, problema artistei. continuă pe B1

Herta Muller a fost operata din cauza unui ulcer perforat, potrivit editorului scriitoarei

Editorul german al scriitoarei Herta Muller, laureata premiului Nobel pentru literatura pe anul 2009, a anuntat ca spitalizarea de urgenta de saptamana trecuta a acesteia se datoreaza unei operatii urgente din.

Scriitoarea Herta Muller, OPERATA DE URGENTA LA UN SPITAL DIN GERMANIA

Scriitoarea Herta Muller a suportat, sambata, o interventie chirurgicala de urgenta, la spitalul din localitatea Mullheim, Germania, in urma careia laureata premiului Nobel pentru literatura pe anul 2009 a fo.

Vaticanul a suspendat un episcop din functie din cauza risipei pe care o facea

Vaticanul a suspendat din functie un episcop senior, conducator al Bisericii germane, din cauza risipei si exagerarilor pe care le facea. Episcopului de Limburg, Franz-Peter Tebartz-vanElst, i s-a cerut sa.

Belarus: Cetatenii aduna semnaturi pentru a anula difuzarea Eurovision 2014, din cauza unui cantaret transsexual

Cetatenii din Belarus sunt scandalizati de ideea unui cantaret austriac transsexual care va canta in cadrulEurovision 2014 si strang semnaturi pentru o petitie menita sa anuleze difuzarea la.

Bielorusii nu vor Eurovision la televizor, din cauza unui transsexual.

Cetatenii din Belarus au lansat o petitie pentru a anula difuzarea Eurovision 2014 la postul national de televiziune din aceasta tara, motivand ca reprezentantul Austriei este transsexual si promoveaza un stil de viata care este inacceptabil pentru societatea din Belarus. Petitia, adresata ministrului pentru Informare din Belarus, cere anularea difuzarii pe postul national de televiziune a concursului sau cenzurarea evolutiei reprezentantului Austriei. Organizatorii initiativei sunt de .

Tim Cook, CEO-ul Apple, a fost dat in judecata din cauza iOS 7

Schimbarile radicale introduse in iOS 7 nu sunt pe gustul tuturor, motiv pentru care multi dintre noi incearca sa amane la infinit instalarea noii versiuni. Marturisesc ca nici eu nu sunt chiar incantat de design-ul acestei dezvoltari. Totusi, foarte multi au ajuns dupa un timp sa fie incantati de functionalitatea noua introdusa in sistemul de operare creat in Cupertino. In tabara nemultumitilor, pe de alta parte, apar si cazuri dintre cele mai curioase. Din lipsa de activitate, probabil, un tanar [].

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )