Libnet.ro
UNICEF

18:45

Las Fierbinti, in continuare cel mai de succes serial romanesc: Pro TV, lider pe aproape intreg sezonul

Adevărul Adevărul,
Las Fierbinti, in continuare cel mai de succes serial romanesc: Pro TV, lider pe aproape intreg sezonul

Las Fierbinti ramane cel mai de succes serial romanesc de comedie odata cu finalul sezonului noua, cele 11 episoade aducand Pro TV o medie consistenta de telespectatori. continuă pe Adevărul

Cristian Mungiu, premiu pentru Cel Mai Bun Regizor la Cannes! Iata lista completa a castigatorilor!

Cristian Mungiu a triumfat din la Festivalul de Film de la Cannes primind premiul pentru Cel mai Bun Regizor. Filmul Bacalaureat a pierdut insa premiul cel mare al Festivalului, Palme DOr, in favoarea filmului I, Daniel Blake, regizat de Ken Loach.

Antena 3, cel mai urmarit post informativ in seara de 22 mai

Romanii au ales Antena 3 pentru a se informa cu privire la accidentul rutier in care se presupune ca a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, recent implicat in cel mai scandalos dosar de coruptie din Romania. Conform.

Cel mai prost aliment despre care oamenii cred ca este sanatos. Trebuie sa afli asta!

Celebrul Dr. Oz, pe numele adevarat Mehmet Cengiz Oz, vorbit despre care este cel mai prost aliment despre care oamenii cred ca este sanatos. Laptele degresat - cand scoti grasimea din lactate.

Cel mai mare exercitiu de comunicatii din istoria NATO a fost deschis la Bucuresti: Participa peste o mie de militari din 30 de unitati si structuri ale Aliantei (VIDEO)

Cel mai mare exercitiu de comunicatii si informatica din istoria NATO, Steadfast Cobalt 2016, a fost deschis duminica, la Centrul 48 Comunicatii si Informatica Strategice din Bucuiresti,.

Opt persoane intoxicate cu ciuperci, in Soroca. Cel mai mic dintre pacientii ajunsi la spital are doar un an

Opt persoane s-au intoxicat din cauza ciupercilor, cel mai probabil culese din padure, la Soroca, in Republica Moldova. Acestea sunt primele informatii pe tema asta. Dintre cei opt, patru sunt copii. Potrivit portalului realitatea. md, starea lor este de gravitate medie. Toti au fost transportati la spital.

Cel mai mare exercitiu din istoria NATO in domeniul comunicarii si informaticii, desfasurat la Bucuresti

Cu totul altfel de arme sunt testate la Bucuresti, incepand de azi, cand a fost inceput cel mai mare exercitiu din istoria NATO, in dominiul comunicatiilor si informaticii, anunta Mediafax.

Pentru cei care urasc astrologia! Cel mai sincer horoscop pe care l-ati citit

Nu toata lumea este pasionata de dansul stelelor pe cer, asa ca nu toata lumea intelege ce se petrece cu astrele si care este influenta lor asupra oamenilor. Iata cel mai sincer horoscop pe care l-ati citit,.

Mai sunt 5 zile pana la cel mai asteptat eveniment al anului 2016: Conferinta sustinuta Dr Oz la Bucuresti!

Doar 5 zile ne mai despart de intalnirea cu cel mai celebru doctor din lume Dr. Mehmet Cengiz Oz, care va ajunge pentru prima data in Romania, pentru a sustine conferinta Take your life to the next level .

Elogii internationale pentru cel mai recent film al lui Cristian Mungiu

Bacalaureat este o adevarata bijuterie cinematografica si nu e exclus sa-i aduca inca un Palme d'Or lui Cristian Mungiu, scrie presa straina. Totusi, filmul nu va avea un succes la fel.

Star Trek Beyond ar putea fi cel mai bun film al seriei

Noul trailer pentru Star Trek a aparut pe internet in acest weekend. in 2016se implinesc 50 de ani de la aparitia seriei Star Trek, iarfanii universului respectiv vor avea ocazia de a vedeanoul film Beyond. Al doilea trailer pentru acest film a aparut in weekend si ne-a oferit mai mult informatii in legatura cu protagonistii, [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )