Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea prevenirii. Cele mai frecvente avertismente lansate de ANAF

Adevărul Adevărul,
Legea prevenirii. Cele mai frecvente avertismente lansate de ANAF

Peste 65. 000 de contribuabili au beneficiat, din februarie 2018 si pana in prezent, de prevederile Legii prevenirii, anunta Agentia Nationala de Administrare Fiscala. continuă pe Adevărul

El Mundo: Traficul de persoane, o afacere de cinci milioane (de euro) pe zi, care se desfasoara sub nasul nostru Romancele, printre cele mai frecvente victime

In Spania, activitatea de trafic de persoane ruleaza in jur de cinci milioane de euro pe zi. in Europa, sunt 2. 280 de milioane de dolari, si 32. 000 de milioane, la nivel mondial, scrie El Mundo, citat de Rador. Cele mai frecvente victime sunt nigeriene, romance, venezuelene si columbiene. in ceea ce priveste exploatarea fortei de munca, majoritatea victimelor provin din Vietnam, Romania si Moldova.

El Mundo: Romancele, printre cele mai frecvente victime ale traficului de persoane. Care este amploarea reala a fenomenului?

Ceea ce voi spune aici ii va supara pe multi. O spun direct, ca sa nu lungesc povestea: cele mai multe femei din retelele de tafic de persoane sunt implicate, intr-un fel sau altul, fara voia lor.

Cele mai frecvente probleme atunci cand ajungem cu masina la service. Cum sa ne ferim de mecanicii de ocazie

Nu de putine ori, soferii cad in plasa mecanicilor de ocazie si pleaca din service cu buzunarul gol si cu autovehiculul mai defect decat era inainte.

Utile: Hiperaciditatea gastrica. Cele mai frecvente cauze si cum ne alcalinizam corpul; YouTube permite acum descarcarea clipurilor in 1080p pentru abonatii Premium

Totul despre viata cu astm. Ce recomanda specialistii. Daca ai fost diagnosticat cu astm, s-ar putea sa fie cazul sa faci unele schimbari in stilul de viata. Durere de cap sau migrena? Cum se diagnosticheaza corect migrena. Migrena este o afectiune neurologica primara, cronica, dizabilitanta, subdiagnosticata si subtratata, atrag atentia medicii neurologi.

Cum aplica ANAF amenzile pentru lipsa noilor case de marcat. Se aplica legea prevenirii, in continuare. Vicepresedinte ANAF: Rolul nostru nu e sa venim sa va omoram

Ordonanta prin care se scote de sub legea prevenirii problema privind nedotarea cu case de marcat electronice fiscale a fost intoarsa la Ministerul Finantelor de catre Consiliul Economic si Social, din cauza lipsei unor avize. Presedinele ANAF, Mirela Calugareanu, a declarat pentru HotNews. ro ca se va rezolva si va fi adoptata, iar amenzile aplicate zilele astea de ANAF sunt pentru ca deja, in acele cazuri, s-a aplicat legea prevenirii.

Cele mai stilate surori din showbiz

Fie ca vorbim despre Beyonce si Solange Knowles, Gigi si Bella Hadid sau Cardi B si Hennessy Carolina, iata care sunt cele mai stilate 10 cupluri de surori din showbiz! .

Cat de schimbata este sotia lui Gabriel Cotabita, la 3 ani de la nunta. Alina e femeia care i-a dat putere in momentele cele mai grele

Gabriel Cotabita si Alina si-au cladit o casatorie frumoasa si stabila, astfel ca incat de la inceputul ei au avut de depasit multe clipe grele. Cei doi si-au unit destinul in 2016, moment in care Alina radia de fericire la bratul sotului. Cum arata acum, la 3 ani de la momentul in care au zis .

Tardigradele, cele mai rezistente organisme de pe Pamant, ar putea sa fi ajuns pe Luna, dupa prabusirea unei sonde israeliene

Pana la urma, ar putea exista viata pe Luna: tardigradele, mici fiinte virtual indestructibile, capabile sa reziste la radiatii extreme, la o caldura sufocanta, la temperaturile cele mai reci ale universului si la decenii fara hrana, scrie AFP.

Unde gasesti cele mai scumpe camere de hotel din lume

O locatie incarcata de istorie si de un lux greu de descris in cuvinte, Hotel de Paris din Monte Carlo gazduieste unele dintre cele mai scumpe camere de hotel din lume. Iata cat costa! .

Top 10 cele mai bune aeroporturi din lume. Singapore, Elvetia si Turcia impart podiumul

Site-ul spaniol eDreams realizeaza in fiecare an un top cu cele mai bune si cele mai proaste aeroporturi din lume. Administratorii au publicat recent rezultatele aferente anului 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )