Libnet.ro
UNICEF

09:00

Legumele care s-au scumpit prea mult anul acesta. Toti romanii se plang de preturile dublate

Playtech Playtech,
Legumele care s-au scumpit prea mult anul acesta. Toti romanii se plang de preturile dublate

Vesti proaste pentru toate gospodinele care, in luna septembrie prima de toamna se apuca de gatit bunatati pentru la iarna. Legumele care s-au scumpit prea mult anul acesta la piata sunnt fix cele necesare pentru zacusca sau muraturi. Gospodinele care au dat fuga la piata, in weekend, au ramas cu un gust amar. continuă pe Playtech

Netflix sfideaza pandemia: vrea sa lanseze mai multe titluri originale in 2021 decat anul acesta

Seful Netflix este inca increzator ca in 2021 vor fi lansate mai multe titluri originale Netflix decat anul acesta. Recunoaste insa ca, odata cu pandemia care afecteaza productia, in.

Sesiunea Linia directa cu Vladimir Putin de anul acesta nu va mai avea loc

Presedintele rus Vladimir Putin nu va mai organiza anul acesta conferinta sa anuala de intrebari si raspunsuri cu cetatenii, un format amintind de marile show-uri televizate, intrucat a gazduit deja evenimente televizate similare in ultimele luni, a declarat Kremlinul intr-o serie de comentarii publicate miercuri, potrivit dpa.

Fructul care ingrasa cel mai mult si il mananca in exces toti romanii. Cate calorii are, de fapt

Despre fructe se vorbeste numai de bine. Sunt bogate in vitamine, minerale si fibre atat de necesare pentru a ne mentine tineri si sanatosi. Atentie, insa, caci acestea pot provoca indigestie si balonare daca sunt combinate cu alte alimente, iar consumate in exces chiar ingrasa. Fructul care ingrasa cel mai mult Unele dintre fructe au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )