Libnet.ro
UNICEF

21:45

Legumele de sezon, putine si scumpe. Motivul pentru care sunt in pericol proviziile de iarna

Adevărul Adevărul,
Legumele de sezon, putine si scumpe. Motivul pentru care sunt in pericol proviziile de iarna

Legumicultorii dau vina pe vreme si pe daunatorii care le-au afectat culturile pentru preturile mari in plin sezon la legumele romanesti. Rosiile, ardeii si vinetele sunt mai scumpe decat anul trecut. in medie, in piata gasim legume de sezon cu 5 lei kilogramul. continuă pe Adevărul

Tragedie in Valcea, dupa ce un jandarm s-a aruncat in gol de la etajul cinci. Care este motivul pentru care barbatul a recurs la acest gest

Scene de groaza au avut loc astazi, in judetul Valcea, dupa ce un jandarm, in varsta de 40 de ani, s-a aruncat de la etajul cinci al blocului in care locuia. Barbatul se afla de mai bine de o luna si jumatate in concediu medical, dar nimic nu prevestea nenorocirea. Cum s-a petrecut tragedia Sinuciderea .

Motivul pentru care Bianca Dragusanu nu are nicio reactie publica despre presupusa nunta a lui Alex Bodi. Cu ce o santajeaza fostul sot

Intre Bianca Dragusanu si Alex Bodi au mai ramas doar cainele sibanii. Si daca patrupedul nu are nicio vina in aceasta lupta, contractele au cufundat-o in tacere pe blondina. De altfel, de aici si ultima sa declaratie pe acest subiect: Decizia este definitiva. Nu mai vreau sa fiu asociata cu el. Bianca Dragusanu, NO Bodi.

O scoala din Bucuresti incepe cursurile in scenariul rosu. Motivul pentru care a fost luata aceasta decizie

Scoala Gimnaziala I. Duca va incepe cursurile potrivit scenariului rosu toti elevii vor invata online - n. r. ), a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Roxana Cercel.

Este oficial. Care sunt cele 24 de scoli din Bucuresti care vor ramane inchise. Elevii vor invata exclusiv online

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis joi, pe parcursul unei sedinte care s-a desfasurat la Prefectura Capitalei, ca 24 de scoli din Bucuresti vor ramane inchise, potrivit scenariului rosu prevazut de Ministerul Sanatatii. Motivul pentru care cele 24 de scoli raman inchise Potrivit scenariului galben, alte 595 de scoli se vor deschide si .

Suedia ar putea fi prima tara no cash: Unii tineri habar nu au cum arata banii reali. Care sunt riscurile?

Suedia ar putea fi prima tara care trece la nivelul urmator, cel al unei lumi fara bancnote si monede, in conditiile in care pandemia de coronavirus a facut ca platile cash sa fie pe cale de disparitie in foarte multe state, arata o analiza Bloomberg. Cum ar arata insa aceasta lume si care sunt totusi riscurile unui viitor inevitabil?.

Cum se face vinul de casa. Care sunt etapele si regulile pe care trebuie sa le respecti

Vinul, fie ca este rosu sau alb, ramane bautura preferata a multor oameni. Vinul se transforma treptat din must intr-o bautura cu o aroma atat de gustoasa. Dar care sunt regulile si etapele pe care.

Oamenii de stiinta avertizeaza. Milioane de copii, in pericol. Care sunt diferentele intre simptomele date de gripa si cele de COVID-19

Vesti proaste inainte de inceperea scolii. Medicul Andreea Moldovan vine cu informatii noi, potrivit unui studiu american realizat pe copii. Din pacate, se pare ca odata cu declansarea gripei sezoniere, probabilitatea de a deosebi simptomele cauzate de aceasta si de COVID-19 este destul de mica sau aproape imposibila. Simptomele COVID-19 se identifica cu cele ale .

DOCUMENT Totul despre cele 5 avize medicale pentru inceperea anului scolar: Care sunt si in ce situatie este necesar fiecare dintre ele

5 avize medicale sunt necesare pentru inceperea anului scolar, insa nu pentru toti copiii, ci in functie de situatia fiecaruia. Daca in cazul unui copil pot fi necesare mai multe avize, in cazul altora poate fi necesar unul singur. Cele 5 avize sunt: recomandarea pentru copiii cu boli cronice, adeverinta de boli cronice in cazul apartinatorilor, avizul epidemiologic, adeverinta de intrare in colectivitate si adeverinta pentru educatie fizica. Ministerul Sanatatii a transmis catre Directiile de Sanatate Publica din tara adresa finala in care arata in ce conditii este nevoie de fiecare dintre aceste avize, document obtinut de HotNews. ro.

Ce se intampla cu tabletele pentru noul an scolar, promise de Guvern. Monica Anisie: incepem livrarea. Care sunt primele judete vizate

238 de scoli se incadreaza in scenariul rosu, potrivit caruia, cursurile se vor desfasura online. Numarul ar putea creste in saptamanile urmatoare, in contextul in care specialistii se asteapta la.

Care sunt diferentele dintre lampile led si UV?

Inca de la aparitia manichiurii cu gel, a fost combatuta o anumita situatia daunatoare pentru corpul uman, si anume, faptul ca lampile UV erau razpunzatoare de aparitia unor leziuni pe maini si piele, care in viitor duceau la aparitia unei boli foarte grave.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )