Libnet.ro
UNICEF

16:30

O scoala din Bucuresti incepe cursurile in scenariul rosu. Motivul pentru care a fost luata aceasta decizie

Hotnews Hotnews,
 O scoala din Bucuresti incepe cursurile in scenariul rosu. Motivul pentru care a fost luata aceasta decizie

Scoala Gimnaziala I. Duca va incepe cursurile potrivit scenariului rosu toti elevii vor invata online - n. r. ), a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Roxana Cercel. continuă pe Hotnews

Cel putin 18 scoli din Bucuresti vor urma scenariul rosu, cu toti elevii acasa

Pana joi seara, 18 unitati scolare din Capitala anuntasera ca vor incepe anul scolar 2020 - 2021 pe .

Surse: 12 scoli din Bucuresti sunt in scenariul rosu din cauza infectarilor cu coronavirus

12 scoli din Bucuresti vor incepe cursurile exclusiv online pe 14 septembrie. Copiii nu se vor prezenta fizic la scoala - este vorba despre scoli in care fie exista profesori deja infectati cu coronavirus, ceea ce inseamna trecerea de la scenariul galben la cel rousu, fie scoli care nu pot asigura in acest moment distantarea fizica si toate regulile stricte.

EXCLUSIV in localitatea cu cea mai mare rata de transmitere a coronavirusului din tara, cu peste 50 de cazuri, scoala ar putea incepe pe scenariul verde: Matematic indicatorii sunt una, noi mergem pe real

EXCLUSIV Arad este judetul cu cele mai multe localitati din tara aflate in scenariul rosu privind inceperea scolilor din cauza ca rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 la 1. 000 de locuitori.

Scoala Gimnaziala I. G. Duca din Capitala va incepe cursurile potrivit scenariului rosu, dupa ce au fost identificate mai multe cazuri de COVID-19

Desi in acest moment este in vigoare scenariul galben pentru inceperea noului an scolar in Capitala, Scoala Gimnaziala I. Duca va incepe cursurile potrivit scenariului rosu, prin urmare toti elevii.

Trei profesori de la o scoala gimnaziala din Bucuresti, testati pozitiv pentru COVID-19. Cursurile vor incepe online pentru cel putin 14 zile (VIDEO)

Trei profesori de la Scoala Gimnaziala I. Duca din Capitala sunt infectati cu noul coronavirus. Din acest motiv, elevii incep scoala in scenariul rosu. Timp de cel putin 14 zile elevii vor invata.

Cum va incepe noul an scolar. Localitate fara niciun caz de COVID-19, inclusa din greseala in scenariul rosu

Ministerul Sanatatii a publicat incidenta cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori pe fiecare localitate in parte. Singura localitate din judetul Timis inclusa in scenariul rosu, cu un indice de 6,43 la 1. 000 de locuitori a fost incadrata in acest scenariu dintr-o eroare.

Monica Anisie: Cel putin 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu Datele sunt provizorii, se asteapta deciziile de la nivelul Capitalei si din alte 12 judete (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat joi seara ca 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu, adica elevii vor incepe noul an scolar facand cursuri online. Datele sunt insa provizorii.

Scolile din Bucuresti aflate in reabilitare ar intra in scenariul rosu. Restul unitatilor de invatamant, in scenariul galben Seful DSP Bucuresti: Nu am fost informat in acest sens Inspectoratul Scolar: Este exclus sa fi facut vreo propunere

UPDATE, 9 septembrie, ora 17. 00: Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti a negat, de asemenea, ca institutia a propus ca toate unitatile de invatamant din Bucuresti sa inc.

Gabriela Firea: Probabil vor fi si mai mult de 12 scoli din Capitala in scenariul rosu. Avem pregatite 250.000 de teste pentru elevi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca Primaria are pregatite 250. 000 de teste pentru infectia cu noul coronavirus pentru elevii din Bucuresti. intrebata, in cadrul unei emisiunii televizate daca este.

O mama din Bucuresti, revoltata de masurile luate pentru inceputul scolii: La scoala unde invata copiii mei, ciclul primar, clasa a VIII-a si a XII-a, sunt toti chemati sa fie prezenti fizic

O mama din Bucuresti si-a exprimat uimirea pe Facebook, dupa ce scoala la care invata copii ei, a chemat toti elevii la in clasele de curs de aproximativ 50 mp, pentru 6-7 ore.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )