Libnet.ro
UNICEF

21:45

Lia Savonea continua lupta pentru Sectia Speciala chiar si dupa caderea Guvernului Dancila

Adevărul Adevărul,
Lia Savonea continua lupta pentru Sectia Speciala chiar si dupa caderea Guvernului Dancila

Lia Savonea, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, a convocat pentru marti o noua sedinta a plenului in care sa o numeasca pe Adina Florea la conducerea Sectiei Speciale. Comentatorii politici sustin insa ca, odata cu caderea Guvernului Dancila, numirea unui nou sef la SIIJ ar trebui sa astepte. continuă pe Adevărul

Sapte membri ai CSM ii cer Liei Savonea sa sesizeze CCR privind inregistrarile in care Viorica Dancila vorbeste despre Sectia speciala ca miza a motiunii: Premierul stirbeste grav independenta autoritatii judecatoresti

Sapte membri ai Consiliului Superior al Magistraturii ii cer presedintelui CSM, Lia Savonea, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu inregistrarile aparute in spatiul public in care premierul Viorica Dancila spune la o sedinta cu parlamentarii PSD ca mizele motiunii de cenzura sunt legate de dosare, de sectia speciala, de numirea procurorilor. Cei sapte membri ai CSM considera ca prin aceste afirmatii Viorica Dancila stirbeste in mod grav independenta autoritatii judecatoresti si demonstreaza ca Guvernul si-a arogat competenta constitutionala a autoritatii judecatoresti.

Birchall, despre Sectia speciala: Nu este in beneficiul actului de justitie. Eu nu o sa-mi bat joc de CV-ul meu

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca, in viziunea sa, Sectia Speciala de Investigare a Infractiunilor din Justitie nu este in beneficiul actului de justitie. Existenta acestei sectii.

Birchall, despre Sectia speciala: Nu este in beneficiul actului de justitie. Eu nu o sa-mi bat joc de CV-ul meu

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca va reactiona legal si constitutional la demersul sefei CSM, Lia Savonea, de a sesiza Curtea Constitutionala in cazul sau. In ceea ce priveste Sectia speciala, unul dintre motivele de disputa cu.

Birchall, dupa anuntul sefei CSM de sesizare a CCR: Voi reactiona legal si constitutional Despre Sectia speciala: Nu este in beneficiul actului de justitie. Eu nu o sa-mi bat joc de CV-ul meu

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca va reactiona legal si constitutional la demersul sefei CSM, Lia Savonea, de a sesiza Curtea Constitutionala in cazul sau. in ceea ce priveste Sectia speciala, unul dintre motivele de disputa cu sefa CSM, Birchall a spus ca, in forma actuala, aceasta structura de parchet nu este in beneficiul actului de justitie.

Ana Birchall continua disputa cu Lia Savonea: Recidiveaza in incalcarea atributiilor plenului Consiliului Superior al Magistraturii

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, continua disputa cu presedintele CSM, Lia Savonea, si spune ca aceasta recidiveaza in incalcarea atributiilor plenului si ale ministrului Justitiei, referindu-se la modificarile propuse Legii ANI. Birchall o contrazice pe Savonea, subliniind ca CSM si presedintele institutiei nu au drept de initiativa legislativa, ci pot transmite propuneri doar prin Ministerul Justitiei.

Un nou dosar penal deschis de Sectia speciala impotriva procurorilor Mircea Negulescu si Alfred Savu de la DNA Ploiesti

Fostul procuror de la DNA Ploiesti Mircea Negulescu si Alfred Savu sunt urmariti penal de Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie pentru cercetare abuziva si represiune nedreapta, dupa ce ar fi ticluit probe nereale intr-un dosar, inducand ideea ca un judecator a luat mita o haina de blana. Cei doi sunt suspectati ca l-au deferit justitiei pe magistratul respectiv, desi stiau ca e nevinovat.

Un nou dosar penal deschis de Sectia speciala impotriva procurorilor Mircea Negulescu si Alfred Savu de la DNA Ploiesti

Procurorii Mircea Negulescu si Alfred Savu care au activat la DNA Ploiesti au fost pusi sub invinuire de Sectia de anchetare a magistratilor intr-un al doilea dosar penal. Ei sunt acuzati ca au trimis in judecata un magistrat pentru abuz in serviciu si luare de mita, desi ar fi stiut ca este nevinovat.

Iohannis: A mai ramas treaba cu Sectia speciala de rezolvat si o rezolvam si pe asta

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, PSD pentru modificarile in ceea ce priveste legile.

Klaus Iohannis, declaratie surprinzatoare: A mai ramas de rezolvat treaba cu Sectia Speciala

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, PSD pentru modificarile in ceea ce priveste legile justitiei si a afirmat ca a mai ramas de rezolvat chestiunea Sectiei speciale pentru magistrati, aratand.

HOROSCOP 12 octombrie. Gemenii nu se simt in largul lor. Berbecii lupta pentru adevar

Horoscop Berbec. Ai castig de cauza intr-o confruntare in care altii apeleaza des la informatii gresite sau rau intentionate. Nimeni nu te poate invinge azi, pentru ca simti de la o posta minciuna sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )