Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Tiriac, una din cele mai mari afaceri ale vietii. Cat castiga miliardarul

Antena3 Antena3,
Ion Tiriac, una din cele mai mari afaceri ale vietii. Cat castiga miliardarul

Ion Tiriac se pricepe la investitii. Si are fler. O dovedeste nu doar averea colosala pe care o are, ci si pariurile pe care le face pe anumite investitii. intr-un interviu pentru ZF. ro, Tiriac a vorbit despre. continuă pe Antena3

Libraria, editura si tipografia Moravetz una dintre cele mai mari case editoriale din Romania in perioada interbelica

Fratii Moravetz au infiintat la Timisoara o editura si tipografie care avea sa devina una dintre cele mai mari din Romania.

Adrian Mutu, una dintre cele mai mari dezamagiri din era Abramovici

Fostul international roman Adrian Mutu este al treilea cel mai dezamagitor transfer facut de echipa Chelsea Londra de la preluarea clubului de catre omul de afaceri rus Roman Abramovici. Ierarhia a fost intocmita.

Cele mai mari companii din Transnistria, la marginea prapastiei. Au taiat din bugetul regiunii 30 milioane de dolari

Cele mai importante intreprinderi din regiunea transnistreana si care furnizau cei mai multi bani la buget au redus esential din volumul productiei care a cauzat o scadere a veniturilor.

Sondaj CSCI: Care este intentia de vot pentru cele mai mari partide din Romania

Cel mai recent sondaj al CSCI a fost dezbatut in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3. Conform sondajului realizat in perioada septembrie 2014 -.

FOTO 250 de ani de cand germanii au intemeiat Biledul, una din cele mai bogate comune din Timis

Comuna Biled din judetul Timis, aflata la 27 de kilometri de Timisoara, sarbatoreste 250 de ani de la infiintare. A fost inaugurat muzeul germanilor bilezeni.

Ion Tiriac i-ar da un Trabant Simonei Halep pentru un posibil titlu la US Open

Ion Tiriac a primit, joi, cheile unui model Porsche 918 Spyder, o masina realizata pe comanda special pentru omul de afaceri.

Ion Tiriac ajunge sponsor la echipa nationala

Omul de afaceri Ion Tiriac va asigura o parte din bugetul echipei nationale de fotbal a Romaniei, dupa ce una dintre firmele pe care acesta le detine a semnat un parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal.

Cum arata si ce caracteristici are noua masina Porsche 918 Spyder a lui Ion Tiriac. Este o masina superba, cu performante senzationale

Omul de afaceri Ion Tiriac a primit, joi, cheile automobilului Porsche 918 Spyder, cea mai scumpa din portofoliul constructorului german, despre care a spus ca este o masina superba, cu performante senzationale.

Bufnitele din Ploiesti, fotbalistii care se antrenau pe intuneric pentru a nu fi spionati. Povestea uneia dintre cele mai vechi echipe de fotbal din Romania

Cu mult inainte ca Petrolul sa devina una dintre cele echipele din Romania cu cei mai multi suporteri, un alt club de fotbal facea istorie in Ploiesti. Atletic Club United sau Bufnitele, una dintre cele mai vechi echipe de fotbal din tara, formata doar din jucatori straini, se antrena pe intuneric pentru ca adversarii sa nu-i spioneze si sa le descifreze jocul.

Cele mai frumoase locuri din Danemarca

Va rpezentam cateva din cele mai frumoase locuri din Danemarca, una din tarile renumite pentru standardele inalte de calitate, dar si pentru obiectivele turistice istorice de o frumusete rapitoare.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )