Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un lider PNL recunoaste: Presedintele trebuie sa respecte decizia CCR

Antena3 Antena3,
Un lider PNL recunoaste: Presedintele trebuie sa respecte decizia CCR

Presedintele Romaniei urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, fiind constatata existenta unui conflict juridic de natura constitutionala generat de refuzul sefului. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei: Ma astept ca presedintele sa respecte decizia CCR si sa emita decretul de revocare a sefei DNA. A doua varianta e sa nu o respecte. Presedintele e om si el

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca se asteapta ca presedintele Klaus Iohannis sa respecte decizia Curtii Constitutionale si sa emita decretul de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Comentand ca presedintele e om si el, Toader a invocat si o a doua varianta, cea a refuzului sefului statului, echivalent in opinia sa cu nerespectarea Constitutiei.

Lider PNL, dupa decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Iohannis trebuie sa o respecte, nu are ce sa faca

Reactie suprinzatoare din partea unui lider PNL dupa ce Curtea Constitutionala a emis documentul oficial privind sesizarea facuta in raport cu refuzul presedintelui Klaus Iohannis de o revoca pe Laura.

Predoiu: Decizia CCR, fundamental eronata din punct de vedere tehnic juridic. Sesizarea Guvernului era inadmisibila

Deputatul PNL Catalin Predoiu spune ca decizia Curtii Constitutionale, care a admis sesizarea Guvernului privind un conflict juridic de natura constitutionala intre ministrul Justitiei si presedintele Klaus Iohannis generat de refuzul sefului statului de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, este fundamental eronata din punct de vedere tehnic juridic, iar sesizarea era inadmisibila.

Tudorel Toader: Am asteptat cu interes decizia CCR

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat la Sinteza zilei, ca a asteptat cu interes decizia CCR care il obliga pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sa o revoce pe Kovesi din functia de procuror-sef.

FOTO Sute de timisoreni au iesit in strada dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Decizia CCR prin care Klaus Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi a scos sute de oameni in strada la Timisoara.

FOTO VIDEO Sute de timisoreni au iesit in strada dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Decizia CCR prin care Klaus Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi a scos sute de oameni in strada la Timisoara.

Dana Girbovan: Decizia CCR nu da dreptul ministrului Justitiei sa revoce procurorii-sefi dupa bunul sau plac

Judecatorul Dana Girbovan explica ce inseamna decizia CCR de astazi. Decizia Curtii Constitutionale NU da dreptul Ministrului Justitiei sa revoce procurorii sefi dupa bunul sau plac, asa cum afirma.

Reactia lui Tudorel Toader dupa decizia CCR in cazul lui Kovesi

La scurt timp dupa decizia CCR cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris o postare pe o retea de socializare in care argumenta ca verdictul Curtii Constitutionale valorifica principiul.

Toader, prima reactie dupa decizia CCR: Procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca decizia CCR privind posbilitatea revocarii sefei DNA valorifica principiul constitutional potrivit caruia procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului Justitiei, iar seful statului nu poate evalua procurorii de rang inalt.

Tudorel Toader, despre cei care contesta decizia CCR: O fac ori din necunoastere, ori din interese. Ma astept ca Iohannis sa o respecte

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a salutat decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi din fruntea DNA numindu-o drept o revenire la normalitate. Acesta a acuzat ca cei care acum contesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )