Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lider PSD din teritoriu da semnalul pentru amanarea alegerii sefului de partid la Congresul din 29 iunie

Adevărul Adevărul,
Lider PSD din teritoriu da semnalul pentru amanarea alegerii sefului de partid la Congresul din 29 iunie

Dumitru Buzatu, lider al PSD Vaslui si presedinte al CJ Vaslui, a declarat ca ar trebui sa fie reluata discutia despre alegerea noului sef al PSD la Congresul din 29 iunie, fiind de parere ca situatia s-a schimbat. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, mutat de la Rahova?! Ce se intampla cu fostul lider PSD

Liviu Dragnea ar putea fi mutat la Jilava. Ce se intampla cu liderul Partidului Social Democrat? Acesta a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Liviu Dragnea ar putea fi mutat de la Rahova la Jilava? Penitenciarul Rahova nu are suficiente celule pentru regimul semi-deschis, astfel ca fostul presedinte al Partidului .

Nou anunt despre taxa auto. Teodorovici a spus ca se vor aloca din nou bani pentru ANAF. Ce vor face cu ei

Eugen Teodorovici a facut noi declaratii despre Hotararea privind taxa auto. Executivul ar putea aproba in cursul zilei de miercuri Hotararea pentru alocarea unei sume suplimentare. Eugen Teodorovici, noi vesti despre taxa auto Eugen Teodorovici a fost intrebat daca procesul pentru returnarea taxei de auto s-a incheiat. Acesta a explicat faptul ca, momentan, este in [] .

Trump va mari din nou tarifele pentru importurile din China

Presedintele american Donald Trump a avertizat ca va mari din nou tarifele pentru importurile din China, daca presedintele Xi Jinping nu se va intalni cu el la summitul G20 din Japonia, transmite Bloomberg.

Conducerea PSD, in sedinta. O parte din liderii vor amanarea Congresului din 29 iunie. Cine tinteste sefia partidului

Conducerea PSD se reuneste in sedinta de Comitet Executiv. Social-democratii vor discuta despre Congresul din 29 iunie, congres pe care unii dintre liderii din teritoriu il vor amanat pentru toamna. Pana in prezent trei persoane si-au manifestat dorinta de a candida: Viorica Dancila, Ecaterina Andronescu si Serban Nicolae.

Lider PSD, opinie contrara Vioricai Dancila: Deciziile de catre conducerea partidului trebuie sa fie luate altfel

Liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, considera ca este nevoie de organizarea unui congres al partidului, dar este necesara o perioada mai mare de timp pentru pregatirea conferintelor judetene de alegeri in.

Lider PSD, opinie contrara Vioricai Dancila: E nevoie de un congres, dar trebuie un calendar de timp ceva mai lung

Liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, considera ca este nevoie de organizarea unui congres al partidului, dar este necesara o perioada mai mare de timp pentru pregatirea conferintelor judetene de alegeri in.

VIDEO Ministrul Tineretului, fumand in sedinta CEx PSD: Din reflex am aprins-o

Ministrul Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, a fost surprins fumand la sedinta Comitetului Executiv al PSD care a avut loc la Parlament. Explicatia ministrului a fost ca este fumator inrait si ca si-a aprins tigara din reflex.

Viorica Dancila: Patru grupuri de lucru se vor ocupa de Congresul PSD din 29 iunie

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a anuntat joi, la finalul CExN, ca patru grupuri de lucru vor fi implicate in organizarea Congresului partidului care va avea loc pe 29 iunie. Unul se va.

Un barbat de 52 de ani din Valcea retinut pentru molestarea unei fetite de 6 ani

Un individ de 52 de ani din Valcea a fost retinut dupa ce ar fi agresat sexual o fetita de 6 ani. Barbatul este var cu tatal victimei si a dus fetita la el acasa, unde ar fi dezbracat-o si pipait-o in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )