Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lider PSD, opinie contrara Vioricai Dancila: E nevoie de un congres, dar trebuie un calendar de timp ceva mai lung

Antena3 Antena3,
Lider PSD, opinie contrara Vioricai Dancila: E nevoie de un congres, dar trebuie un calendar de timp ceva mai lung

Liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, considera ca este nevoie de organizarea unui congres al partidului, dar este necesara o perioada mai mare de timp pentru pregatirea conferintelor judetene de alegeri in. continuă pe Antena3

Lider PSD, opinie contrara Vioricai Dancila: Deciziile de catre conducerea partidului trebuie sa fie luate altfel

Liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, considera ca este nevoie de organizarea unui congres al partidului, dar este necesara o perioada mai mare de timp pentru pregatirea conferintelor judetene de alegeri in.

FIREA DESPRE CANDIDATURA VIORICAI DANCILA: Eu nu voi fi la congres, dar o voi sustine moral

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte PSD, a declarat astazi ca o va sustine moral pe Viorica Dancila, care a declarat ca are in intentie sa candideze la sefia partidului la Congresul din 29 iunie, afirmand ca nu va participa la eveniment, fiind in spital.

PNL va depune o noua plangere penala pe numele Vioricai Dancila

PNL va depune plangeri penale pe numele Vioricai Dancila si pe numele ministrului de Finante, Eugen Teodorovici. E un anunt pe care l-a facut premierul in fata parlamentarilor PSD la sedinta, iar apoi a.

Liviu Dragnea, mutat de la Rahova?! Ce se intampla cu fostul lider PSD

Liviu Dragnea ar putea fi mutat la Jilava. Ce se intampla cu liderul Partidului Social Democrat? Acesta a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Liviu Dragnea ar putea fi mutat de la Rahova la Jilava? Penitenciarul Rahova nu are suficiente celule pentru regimul semi-deschis, astfel ca fostul presedinte al Partidului .

Remus Borza nu a rezistat nici doua saptamani in echipa Vioricai Dancila. Concediat dupa ce a cerut optimizarea numarului bugetarilor

Remus Borza a fost concediat din functia de consilier onorific al premierului Viorica Dancila, dupa ce fusese numit in functie la inceputul lunii. Decizia, publicata deja in Monitorul Oficial, vine dupa ce Borza a facut o serie de declaratii cu privire.

Lider PSD din teritoriu da semnalul pentru amanarea alegerii sefului de partid la Congresul din 29 iunie

Dumitru Buzatu, lider al PSD Vaslui si presedinte al CJ Vaslui, a declarat ca ar trebui sa fie reluata discutia despre alegerea noului sef al PSD la Congresul din 29 iunie, fiind de parere ca situatia s-a schimbat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )