Libnet.ro
UNICEF

14:45

Presa americana, despre Simona Halep: Cea mai uimitoare jucatoare

Adevărul Adevărul,
Presa americana, despre Simona Halep: Cea mai uimitoare jucatoare

Simona Halep, cel mai bine clasata romanca in ierarhia mondiala a tenisului feminin, este considerata de presa americana drept cea mai uimitoare jucatoare. continuă pe Adevărul

Antititlul zilei: ANUNT DESPRE SIMONA HALEP!

Luni, cu cateva ore inaintea meciului pe care Simona Halep il avea de jucat la Roland Garros au inceput pe siteurile din Romania pacalelile pe clikuri. Vulturii au iesit la vanatoare, cu titluri care de care mai mincinoase si mai atragatoare.

Asteptam o lectie de tenis a Simonei Halep, azi cu cea de-a doua Serena Williams. Presa americana o insulta pe Halep (Cota 1,35 Sportingbet)

Presa americana de astazi ii da foarte multa atentie jucatoarei lor, Sloane Stephens, care o intalneste pe Simona Halep din optimile de finala de la Roland Garros. Insa, din punctul nostru de vedere, Halep ii va da o lectie de tenis americancei. In plus, unele remarci din presa americana de astazi nu isi au pur si simplu locul. Meciul este live dupa ora 15:30.

LIVETEXT Simona Halep, fata in fata cu Sloane Stephens si cu cea mai mare performanta a sa la Roland Garros

Simona Halep o intalneste pe Sloane Stephens in optimile de la Roland Garros si are sansa de a egala cea mai buna performanta obtinuta in cariera sa la un turneu de Mare Slem.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala, cea mai buna performanta la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, s-a calificat, sambata, in optimi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, aceasta fiind cea mai buna performanta a romancei la turneul de la Paris.

Roland Garros Simona Halep va juca impotriva Svetlanei Kuznetova in sferturi

Jucatoarea Simona Halep, a patra favorita, va juca in compania Svetlanei Kuznetova, cap de serie 27, in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce rusoiaca si-a asigurat calificarea in aceasta faza a competitiei in urma victoriei, scor 6-3, 6-4, in fata sportivei cehe Lucie Safarova, numarul 23, potrivit Mediafax. Simona a obtinut, luni, calificarea in sferturile de finala, dupa victoria cu Sloane Stephens cap de serie numarul 15), scor 6-4, 6-3, aceasta fiind cea mai buna performanta a jucatoarei noastre pe zgura pariziana. Ilie Nastase, la sport. ro: Simona a facut o partida slaba azi, dar a avut noroc si s-a calificat. Poate a avut nevoie si de adaptare la noul teren.

Roland Garros: Simona Halep vs Sloane Stephens 6-4, 6-3/ In premiera in sferturile de finala

Simona Halep favorita patru) a obtinut, luni, calificarea in sferturile de finala ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta a jucatoarei noastre pe zgura pariziana. Simona a trecut in doua seturi de Sloane Stephens cap de serie numarul 15), scor 6-4, 6-3.

Roland Garros: Simona Halep, pe drumul spre cel mai ravnit trofeu din lume

Simona Halep, cap de serie numarul 4, joaca luni in optimile de finala ale turneului de grand slam Roland Garros, in compania americancei Sloane Stephens. Calificata pentru prima data in cea de a doua saptamana a turneului parizian, romanca isi doreste sa ajunga cat mai sus, poate chiar in actul final.

Roland Garros. Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa o victorie categorica impotriva Mariei-Teresa Torro-Flor

Simona Halep a castigat detasat partida disputata contra jucatoarei spaniole Maria-Teresa Torro-Flor, locul 55 WTA, scor 6-3 6-0, calificandu-se asfel in optimile Turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Este cea mai buna performanta inregistrata de Halep la acest turneu. Vezi in text desfasurarea partidei.

Site-ul oficial de la Roland Garros: Simona Halep, favorita la castigarea turneului

Simona Halep a avut o ascensiune incredibila in ultimul an, sportiva noastra ajungand pana pe locul 4 in ierarhia WTA. Dupa ce Serena Williams cap de serie numarul unu) si Na Li cap de serie numarul doi) au parasit turneul de la Roland Garros, Simona este vazuta drept favorita la castigarea competitiei de la Paris. In urma cu 12 luni, nimeni nu ar fi crezut asa ceva, insa Simona este, alaturi de Maria Sharapova, cea mai indreptatita sa fie numita favorita acestui an, se precizeaza pe site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep, pentru prima data in sferturile de finala la Roland Garros

Pentru prima data in cariera sa, jucatoarea de tenis din Constanta Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Roland Garros, considerat unul dintre cele mai importante turnee, potrivit surselor din presa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )