Libnet.ro
UNICEF

09:46

Lista elevilor care vor primi bani de la stat pentru a-si cumpara un calculator

Adevărul Adevărul,
Lista elevilor care vor primi bani de la stat pentru a-si cumpara un calculator

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) a anuntat lista beneficiarilor din programul Euro 200. Peste 7. 000 de elevi vor primi un ajutor de 200 de euro de la stat pentru achizitia unui calculator nou. continuă pe Adevărul

Vesti bune pentru pensionari. Aceasta categorie ar putea primi bani in plus

Romanii cu varsta de peste 75 de ani care au venituri la nivelul pensiei minime sociale si persoanele fara adapost ar putea beneficia, in viitor, de acordarea de mese calde pe baza de tichete valorice de 180 de lei pe luna, se arata intr-un proiect de ordonanta de urgenta, aflat in dezbatere publica la Ministerul Fondurilor Europene.

Surpriza pentru elevi la proba de matematica de la Evaluarea Nationala. Ce vor primi azi elevii

Ministerul Educatiei si Cercetarii a emis ieri un document pe care deja l-a inaintat comisiilor de l.

Tara care ofera bani cetatenilor pentru a merge in vacanta! 500 de euro pentru o familie

Dintre tarile afectate de noul coronavirus, Italia a gandit deja o solutie pentru relansarea turismului, care este responsabil pentru 13% din PIB-ul tarii.

Lovitura pentru pensionari! Pensiile care vor fi impozitate cu 85%

Proiectul de lege privind impozitarea pensiilor a trecut de camera decizionala si in cinci zile va ajunge la Cotroceni, pe masa presedintelui, pentru a fi promulgat. Cel mai probabil, legea va fi contestata la Curtea Constitutionala.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Acum sunt zile cruciale. Week-end-urile au devenit un mare risc. Vor incepe controale serioase pentru ca nu mai merge

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) avertizeaza, in contextul cresterii numarului cazurilor de coronavirus in Romania, ca week-end-urile reprezinta un mare risc pentru ca la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )