Libnet.ro
UNICEF

17:45

LISTA Pna la 40.000 Euro pentru romnii care se ntorc n tara pentru afaceri- 2 noi surse se bani Diaspora Start-Up

Hotnews Hotnews,
 LISTA Pna la 40.000 Euro pentru romnii care se ntorc n tara pentru afaceri- 2 noi surse se bani Diaspora Start-Up

Joi a aparut o noua lista de organizatii care impart fonduri europene de pana la 40. 000 de euro fiecare unor romani plecati in strainatate si care se intorc in tara, pentru a-si deschide mici afaceri. Doua noi surse de bani europeni pentru antreprenorii aspiranti apar, pe langa cele 33 anuntate deja in februarie. continuă pe Hotnews

Arafat: Au fost deschise dosare penale pentru persoanele care au introdus ilegal in tara produse din carne infectata cu pesta porcina

Au fost deschise dosare penale pentru cei care au introdus ilegal in tara produse din carne infectata cu pesta porcina, a declarat miercuri secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Raed Arafat,.

Ajutoare de stat de 132 milioane Euro pentru firme private: S-a anuntat cnd se depun cererile de finantare

Ministerul Finantelor a anuntat, miercuri, cand vor putea firmele private care fac investitii in Romania sa depuna cererile pentru ajutoarele de stat in valoare totala de 614 milioane de lei 132 milioane euro) pe anul 2018, dar aprobarea finantarilor este conditionata de rectificarea bugetara.

Max. 54.000 Euro pentru firme: A nceput programul Comert 2018. Intra si cere banii de la stat

Luni, de la ora 10. 00, antreprenorii din Romania au inceput sa se inscrie online in programul Comert si Servicii 2018, prin care pot obtine de la stat ajutoare nerabursabile de pana la 250. 000 de lei aproape 54. 000 de euro) fiecare, pentru investitii in mici afaceri, in anumite conditii.

Liviu Dragnea a platit ZECI DE MII DE EURO pentru artistii de la nunta fiului sau. Cel mai scump a fost manelistul Florin Salam

Liviu Dragnea nu s-a uitat la bani cand a venit vorba despre fastuozitatea nuntii fiului sau, Valentin. in calitate de socru mare, seful PSD a platit 35. 000 de euro doar pentru cantareti. Potrivit.

Business report: S-a decis: O autostrada va traversa Bucurestiul; Fiscul nu va amenda firmele care nu vor avea case de marcat cu jurnal electronic la 1 septembrie; 47,6 milioane de euro pentru modernizarea sistemului 112. Ce beneficii aduce proiectul

Peste 350 de muncitori vor lucra la cea mai noua fabrica de componente auto din judet. Firma de componente auto de la. Cei care se bucura de preturile mici din Romania nu sunt romani. Romania domina topul tarilor cu cele mai ieftine produse.

Guvernul a mai gasit 100 milioane de euro pentru fotbal

Euro 2020 bate la usa, stadioanele inca sunt departe de a fi cel pu in renovate, dar dinspre Guvern vestile bune curg una dupa alta.

imprumuturi de zeci de milioane de euro pentru reabilitarea unor cladiri ale Politiei si Jandarmeriei. Guvernul si-a dat acordul

Guvernul si-a dat acordul de principiu privind contractarea a doua imprumuturi de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, pentru reabilitarea, consolidarea si reconstructia unor cladiri ale.

Fond de 10 milioane de dolari pentru femei care investesc n startupuri

Un nou fond de 10 milioane de dolari, denumit Cleo, urmeaza sa fie strans in SUA pentru a fi incredintat unor investitori-femei, care sa caute startupuri promitatoare si sa le ofere bani pentru dezvoltare, scrie publicatia americana de antreprenoriat Axios.

Episcopia Greco-Catolica Oradea a deschis conturi pentru cei care doresc sa doneze pentru reconstruirea Palatului Episcopal

Episcopia Greco-Catolica de Oradea a deschis conturi speciale pentru reconstruirea Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea, la Banca Transilvania, dupa incendiul de sambata spre duminica in care aproximativ 1. 300 de metri patrati ai monumentului de patrimoniu au fost afectati.

Anuntul facut de Papa Francisc pentru catolicii care divorteaza

Papa Francisc a condamnat miercuri divortul, care, potrivit lui, a devenit o moda, cand ideal ar fi ca familiile sa ramana unite. Este o moda, in reviste se poate citi ca cineva a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )