Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista zborurilor Tarom din 18 mai. Cand sunt rute spre Grecia

Adevărul Adevărul,
Lista zborurilor Tarom din 18 mai. Cand sunt rute spre Grecia

TAROM va relua treptat zborurile comerciale regulate incepand din 18 mai. Compania nationala va opera in perioada 18 24 mai 58 de zboruri regulate pe opt rute interne si internationale. continuă pe Adevărul

Electrica Furnizare redeschide centrele de relatii cu clientii, incepand din 18 mai

Electrica Furnizare, compania de furnizare a energiei electrice si gazelor naturale din cadrul Grupului Electrica, anunta redeschiderea, incepand cu data de 18 mai 2020, a centrelor de relatii cu clientii, inclusiv a casieriilor proprii, din arealul SFEE Transilvania Sud, SFEE Transilvania Nord si SFEE Muntenia Nord, se arata intr-un comunicat al companiei remis Redactiei noastre.

Cand si in ce conditii va reporni turismul balnear romanesc? Ioana Marian, secretarul general al Organizatiei Patronale a Turismului Balnear va participa luni, 18 mai, ora 12 la o intalnire online deladistanta

Ioana Marian, secretarul general al OPTBR - Organizatia Patronala a Turismului Balnear si Spa din Romania, va participa luni, 18 mai, ora 12 la o intalnire online realizata deladistanta la care va raspunde intrebarilor cititorilor despre cum si in ce conditii se va relua turismul balnear si Spa romanesc. Care sunt noile conditii in care hotelierii din segmentul balnear isi vor primi clientii si ce asteptari au ambele parti? Puteti adresa intrebari legate de tema intalnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfarsitul articolului. Vor fi acceptate doar comentariile si intrebarile care respecta tema intalnirii si care contin un limbaj decent.

Primaria Slobozia reia de pe 18 mai activitatea cu publicul. Reguli pentru cetateni

Primaria Slobozia reia, incepand de luni, 18 mai, activitatea cu publicul. Cetatenii sunt asteptati la ghiseele institutiei, unde au fost luate toate masurile de siguranta, atat pentru public, cat si pentru personal. Accesul in zona de relatii cu publicul va fi permis doar persoanelor care poarta masca.

Biblioteca se redeschide pentru public pe 18 mai. Ce sunt obligati cititorii sa faca

Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu din Calarasi se redeschide pentru public, dar cu reguli noi avand in vedere pandemia cu COVID-19. Oamenii trebuie sa stie insa ca au acces doar la Receptie de unde pot imprumuta carti pentru acasa.

in farmacii vor fi suficiente masti dupa 15 mai, cand purtarea lor va deveni obligatorie in spatii publice inchise, dau asigurari distribuitorii farmaceutici

In farmacii vor fi suficiente masti si materiale de protectie dupa data de 15 mai, cand purtarea mastilor in spatiile publice inchise va deveni obligatorie, da asigurari Asociatia Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici. Suntem pregatiti sa asiguram necesarul de masti si materiale de protectie pentru populatie dupa 15 mai, au anuntat reprezentantii asociatiei.

Horoscop rune 18 mai. Gemenii au parte de obstacole, Sagetatorii primesc daruri

Horoscop rune 18 mai. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 18 MAI 2020.

Muzeul si Biblioteca Judeteana vor fi redeschise treptat incepand din 18 mai

Deschiderea muzeelor si a bibliotecilor anuntata printre primele masuri de relaxare se va face treptat incepand de saptamana viitoare, a anuntat Consiliul Judetean Calarasi.

Ludovic Orban a anuntat decretarea starii de alerta incepand din 15 mai, de la ora 00:00

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi seara, decretarea starii de alerta incepand din 15 mai, de la ora 00. 00 zero). Orban a anuntat ca se vor lua toate masurile necesare pentru protejarea populatiei, avand in vedere ca riscul de infectare va creste, odata cu relaxarea unora dintre restrictii.

Farmaciile se declara pregatite sa asigure necesarul de masti. Din 15 mai, mastile devin obligatorii in spatii inchise

Asociatia Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici din Romania ADRFR) a anuntat joi ca este pregatita sa asigure necesarul de masti si materiale de protectie pentru a fi comercializate prin farmacii dupa 15 mai.

INCEPAND DIN 20 MAI: Turismul medical se redeschide in Turcia

Industria turismului medical din Turcia intentioneaza sa reia serviciile pentru oaspetii straini provenind din 31 de tari incepand de miercuri, 20 mai, in cadrul eforturilor de revitalizare a acestui sector lucrativ intr-o economie care se confrunta cu dificultati.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )