Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ora meciului Simona Halep - Anett Kontaveit in sferturi la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Ora meciului Simona Halep - Anett Kontaveit in sferturi la Australian Open

In noaptea de marti spre miercuri Simona Halep joaca pentru un loc in semifinalele de la Austalian Open. continuă pe Online Sport

Simona Halep, in semifinalele Australian Open. Cum a reactionat dupa victoria cu Anett Kontaveit

Simona Halep Anett Kontaveit Live Video in sferturile de finala la Australian Open. Duelul dintre cele doua sportive este programat in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 2:00 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport si Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va .

Australian Open: Cand va avea loc sfertul de finala dintre Simona Halep si Anett Kontaveit

Organizatorii primului Grand Slam al anului au stabilit programul zilei de miercuri, una in care va avea loc si sfertul de finala dintre Simona Halep si Anett Kontaveit.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

Ora meciului Halep - Mertens, in optimile Australian Open. Simona joaca pentru a-si asigura revenirea pe locul 2 WTA

Organizatorii au anuntat deja programul zilei a opta de la Australian Open si ora de incepere a meciului Simona Halep - Elise Mertens, din optimile primului turneu de Mare Slem al anului. in Romania, fanii o vor putea urmari pe Halep in duelul sau pentru calificarea in sferturi luni dimineata, de la ora 2.

LIVE Simona Halep - Elise Mertens in optimi la Australian Open (2:00)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Elise Mertens din optimile Australian Open. Meciul e programat primul pe arena centrala Rod Laver luni, ora 11:00 la Melbourne n. r. - 2:00 in Romania).

VIDEO Simona Halep, in optimi la Australian Open (6-1, 6-4 cu Yulia Putintseva) in deplin control

Simona Halep a obtinut biletul pentru a doua saptamana de la Australian Open, jucatoarea noastra reusind sa se califice in optimi fara sa piarda vreun set. A fost 6-1, 6-4 cu Yulia Putintseva, la capatul unui meci controlat cu autoritate de Simona partida a durat o ora si 18 minute).

Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat .

Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open. Ce s-a intamplat ultima data cand s-au intalnit

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Cu alte cuvinte, asa cum mentionam cu alta ocazie, Simona a devenit favorita la castigarea trofeului. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open Adversara .

Simona Halep da peste Mertens in optimile Australian Open, dupa victoria en-fafare cu Putintseva. Cum arata statistica la nivel de dueluri directe

Simona Halep, locul 3 WTA, o va infrunta luni pe Elise Mertens, 17 WTA, in optimile de la Australian Open, dupa ce a invins-o en-fafare pe Yulia Putintseva, 38 WTA, scor 6-1 6-4, reusind astfel sa se califice.

Simona Halep a trecut in saptamana a doua la Australian Open fara set pierdut! Victorie lejera cu Putintseva

Simona Halep s-a calificat, sambata dimineata, in optimi la Australian Open, dupa o noua lejera la Melbourne, 6-1, 6-4, in fata Yuliei Putintseva 38 WTA). Romanca si-a egalat deja performanta de anul trecut, facand pasul pentru a cincea oara in cariera in saptamana a doua la Grand Slam-ul de inceput de an.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )