Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE VIDEO Cristoiu, despre tensiunile din Transnistria: Sa nu uitam ca soarele stralucitor ramane la Moscova

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Cristoiu, despre tensiunile din Transnistria: Sa nu uitam ca soarele stralucitor ramane la Moscova

Jurnalistul Ion Cristoiu discuta, in direct la Adevarul Live, cu istoricul Dan Falcan si cu moderatorul Ion M. Ionita despre caile prin care a fost cedata Basarabia, despre mizele protestelor din Turcia, despre intoarcerea la otomanism, dar face si dezvaluiri in premiera despre vizita lui Alexandru Ioan Cuza la Istanbul. continuă pe Adevărul

VIDEO Ion Cristoiu, despre tensiunile din Transnistria: Sa nu uitam, soarele stralucitor ramane la Moscova

Jurnalistul Ion Cristoiu a discutat, la Adevarul Live, cu istoricul Dan Falcan si cu moderatorul Ion M. Ionita despre tensiunile din Transnistria, despre caile prin care a fost cedata Basarabia, dar si despre mizele protestelor din Turcia.

Antonescu, despre tensiunile din USL: PNL nu a fost niciodata dependent de PC.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, joi seara intr-o emisiune TV, ca ruperea protocolului dintre PNL si PC nu este o drama, deoarece cele doua partide nu sunt dependente unul de celalalt. Antonescu s-a aratat surprins de declaratiile lui Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvant al Partidului Conservator PC), potrivit carora partidul pe care il reprezinta ar trebui sa rupa protocolul din cadrul Aliantei de Centru Dreapta ACD) pe care il are cu PNL, deoarece acesta nu .

LIVE VIDEO Cartianu, despre afirmatia lui Basescu: Nu femeia roma trebuie sa fie jignita, ci femeia manager

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza, in direct la Adevarul Live, declaratiile facute de Traian Basescu la o intalnire cu femeile de succes organizata de revista Business Woman. Declaratiile presedintelui despre femeia roma si femeia manager i-au adus acuzatii diverse, printre care cele de misoginism, discriminare etnica si discriminare de clasa.

Parlamentul Republicii Moldova ia decizii privind situatia din Transnistria.

Parlamentul Republicii Moldova a adoptat, vineri, dupa doua zile de dezbateri, cu participarea comunistilor PCRM), liberal-democratilor PLDM), democratilor PD) si grupului reformatorilor liberali, o declaratie privind situatia din Transnistria, relateaza Jurnal de Chisinau, in pagina electronica, informeaza Mediafax. Declaratia a fost adoptata cu 76 de voturi. Liberalii lui Mihai Ghimpu si neafiliatii Igor Dodon si Mihai Godea s-au abtinut de la vot. Potrivit declaratiei, Parlamentul .

Chisinau. Sedinta secreta in Parlament pe tema situatiei din Transnistria.

Deputatii din Republica Moldova vor examina, joi, cu usile inchise, situatia din Transnistria, dupa ce administratia separatista a stabilit saptamana trecuta frontierele regiunii, informeaza Publika. md. Vicepremierul pentru Reintegrare, Eugen Carpov, ministrul de Interne, Dorin Recean, directorul Serviciului de Securitate, Mihai Balan, dar si alti oficiali responsabili de situatia din raioanele de est vor fi audiati in Parlament. Citeste si CONFLICTUL TRANSNISTREAN. Pericol de razboi pe .

LIVE VIDEO Ion Cristoiu si Dan Falcan, la Adevarul Live. Dezvaluiri in premiera despre vizita lui Cuza la Istanbul

Jurnalistul Ion Cristoiu discuta, in direct la Adevarul Live, cu istoricul Dan Falcan si cu moderatorul Ion M. Ionita despre caile prin care a fost cedata Basarabia, despre mizele protestelor din Turcia, despre intoarcerea la otomanism, dar face si dezvaluiri in premiera despre vizita lui Alexandru Ioan Cuza la Istanbul.

LIVE VIDEO Dan Falcan: Basarabia a fost un fel de Siberie a Romaniei, acolo erau trimisi cei pedepsiti

Jurnalistul Ion Cristoiu discuta, in direct la Adevarul Live, cu istoricul Dan Falcan si cu moderatorul Ion M. Ionita despre caile prin care a fost cedata Basarabia, despre mizele protestelor din Turcia, despre intoarcerea la otomanism, dar face si dezvaluiri in premiera despre vizita lui Alexandru Ioan Cuza la Istanbul.

LIVE VIDEO Va izbucni razboiul in Transnistria? Aparent este liniste, dar o liniste inselatoare

Ioana Lupea, publicist comentator, si jurnalistul Ion M. Ionita dezbat, la Adevarul Live posibilitatea reizbucnirii conflictului din Transnistria, impreuna cu analistul militar Ion Petrescu si, prin transmisiune directa de la Chisinau, cu redactorul-sef adjunct Adevarul Moldova, Valentina Basiul, si cu Victor Chirila, director executiv al Asociatiei pentru Politica Externa.

VIDEO Ion Cristoiu, despre vizita luiAl.I. Cuza la inalta Poarta: Trebuie sa le dam un bacsis!

In discutia de la Adevarul Live purtata astazi de moderatorul Ion M. Ionita cu jurnalistul Ion Cristoiu si cu istoricul Dan Falcan, fostul redactor-sef al EVZ a dezvaluit continutul unor note scrise de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, in care se specifica punctual cat si cui a dat bacsis in timpul vizitei la Istanbul.

Ministrul Apararii de la Chisinau, despre tensiunile din Transnistria: Vor fi si alte provocari, nu si ostilitati militare

Ministrul Apararii, Vitalie Marinuta, dar si militarii care au aparat Tighina acum doua decenii, incearca sa calmeze spiritele, in timp ce diversi experti rusi de la Tiraspol si Moscova trimit de cateva zile semnale despre o iminenta escaladare a conflictului la Nistru.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )