Libnet.ro
UNICEF

10:46

Liviu Dragnea are COVID-19 si familia nu stie nimic despre starea lui! Irina Tanase: Nu ne dau nicio informatie

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea are COVID-19 si familia nu stie nimic despre starea lui! Irina Tanase: Nu ne dau nicio informatie

Liviu Dragnea a fost confirmat pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2 si familia nu stie nimic despre starea lui de sanatate. continuă pe Antena3

Ce inaltime are Liviu Dragnea, fostul lider PSD aflat acum in inchisoare

Liviu Dragnea, fostul lider al Partidului Social Democrat PSD), s-a nascut pe 28 octombrie 1962, Gratia, Teleorman. Majoritatea persoanelor ii cunosc trecutul politic, insa putini stiu ce inaltime are.

Cat mai are de executat Liviu Dragnea din condamnarea de 3 ani si 6 luni de inchisoare

Liviu Dragnea, fostul lider al Partidului Social Democrat PSD), a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare din 27 mai 2019, acesta mai avand de executat 1 an si 11 luni. De ce a fost condamnat Liviu.

Liviu Dragnea, in stare grava la spital. Informatii de ultima ora: ce acuze li se aduc medicilor

Liviu Dragnea a ajuns pe mana medicilor. Codrin Stefanescu vine cu detalii despre starea de sanatate a fostului presedinte al Partidului Social Democrat. Cum se simte fostul politician si ce acuze li se aduc medicilor? Probleme de sanatate Liviu Dragnea. Informatii de ultima ora Codrin Stefanescu a venit cu detalii groaznice pentru cei care inca .

Codrin Stefanescu a discutat cu Liviu Dragnea. Ultimele informatii despre starea fostului lider PSD dupa ce s-a infectat cu coronavirus

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu relateaza a fost sunat de fostul lider al partidului,Liviu Dragnea, dupa ce acesta din urma a fost confirmat pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2.

Codrin Stefanescu sustine ca starea de sanatate a lui Liviu Dragnea s-a agravat brusc: De doua zile nu reusim sa luam legatura cu el Reactia ANP

Codrin Stefanescu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca starea de sanatate a lui Liviu Dragnea s-a agravat, insa fostul secretar general al PSD nu spune de unde are aceasta informatie, ci doar afirma ca de 2 zile nu reusim sa luam legatura cu el. 58 Reactia Administratiei Nationale a Penitenciarelor: Niciun pacient aflat in custodia Penitenciarului-Spital Bucuresti-Jilava nu necesita ingrijiri medicale de terapie intensiva.

Florin Roman il compara pe Dacian Ciolos cu Liviu Dragnea: Speram sa nu mai traiesc un astfel de moment

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, sustine ca gestul co-presedintelui USR-PLUS Dacian Ciolos, care considera ca este indreptatit sa spuna ca el are un soi de drept de veto asupra propunerilor facute de PNL, nu este doar unul de agresiune la adresa PNL, ci si unul similar cu ce a facut Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, intr-o stare grava de sanatate: De doua zile nu reusim sa luam legatura cu el

Starea de sanatate a lui Liviu Dragnea, infectat cu COVID-19, s-a agravat si mai tare. Prietenul sau, Codrin Stefanescu, fost membru PSD, a facut anuntul. V257; anunt c257; starea de sanatate a lui Liviu.

Cu cat a crescut averea lui Liviu Dragnea in 2020

Fostul lider al Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a ajuns, din nou, in atentia publicului, dupa ce a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Este cunoscut faptul ca Dragnea este un om influent.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea din inchisoare, dupa ce a fost confirmat cu COVID-19: Va lupta pentru viata sa!

Liviu Dragnea, infectat cu COVID-19, a transmis un mesaj apropiatilor si simpatizantilor sai, prin intermediul lui Codrin Stefanescu. in sfarsit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul.

Care este starea lui Liviu Dragnea dupa ce a fost diagnosticat cu Covid

Fostul lider al Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a fost testat pozitiv pentru Covid-19, miercuri, starea acestuia fiind necunoscuta. Liviu Dragnea, infectat cu Covid-19. Care este starea sa Fostul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )