Libnet.ro
UNICEF

12:45

Liviu Dragnea, ANUNT de ultima ora la Antena 3

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, ANUNT de ultima ora la Antena 3

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca a purtat o discutie cu premierul Sorin Grindeanu si cu presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu cu privire la activitatea. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, anunt important pentru agricultori: Doua milioane de hectare vor fi irigabile!

Un obiectiv strategic pentru agricultura este reabilitarea sistemului de irigatii, care urmeaza sa deserveasca o suprafata de aproape 2 milioane de hectare, a anuntat, vineri, presedintele PSD, Liviu.

Liviu Dragnea, atacat din interior. Un deputat PSD a numarat de cate ori seful sau de partid a spus una si a facut alta

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a facut o scurta selectie cu inconsecvenetele sefului sau de partid, Liviu Dragnea. Redam integral postarea lui Liviu Plesoianu, unul dintre putinii parlamentari PSD care nu s-au sfiit sa comenteze deciziile lui Dragnea.

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: Se simte nevoia unei comunicari mai bune la nivelul Guvernului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca a purtat o discutie cu premierul Sorin Grindeanu si cu presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu cu privire la activitatea.

Seful PSD, Liviu Dragnea, despre posibilitatea de a candida la alegerile prezidentiale: Vom avea aceasta discutie in 2019

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sugerat, duminica seara, ca este prematur sa discute despre o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale din anul 2019.

Liviu Dragnea: O sa avem o discutie in PSD despre o posibila remaniere guvernamentala, dar nu este obligatoriu sa se finalizeze cu propuneri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca luna viitoare se va discuta in PSD despre o posibila remaniere guvernamentala, precizand ca este posibil ca discutiile sa nu se incheie cu.

Liviu Dragnea, la Congresul UDMR: Poate reusim sa va convingem sa votati candidatul PSD la prezidentialele din 2019

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in cadrul Congresului UDMR care se desfasoara sambata la Zalau, ca isi doreste o colaborare mai stransa cu Uniunea si spera ca la alegerile prezidentiale din 2019, alegatorii maghiari sa voteze, in premiera, candidatul propus de catre PSD.

VIDEO NO COMMENT Liviu Dragnea, intampinat de o femeie cu un buchet de flori rosii in Craiova. Care este reactia liderului PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost miercuri intr-o vizita la Craiova impreuna cu ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu fost primar al Craiovei), ocazie cu care a fost intampinat cu un buchet de flori rosii de catre o femeie. Dragnea a parut incurcat de aceasta primire. Vezi imaginile in articol.

Liviu Dragnea: Serban Nicolae nu a fost sanctionat, sper ca nu va parasi partidul. Sunt multi care critica PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, in cursul unei deplasari in judetul Ialomita, ca senatorul social-democrat Serban Nicolae nu a fost sanctionat, motiv pentru care spera ca acesta nu va parasi partidul.

SURSE Cursa pentru Statele Unite. Klaus Iohannis vrea o intalnire in iunie cu presedintele Trump/ Liviu Dragnea spera sa intre pe usile deschise de lobbyisti la Departamentul de Stat

Presedintele Klaus Iohannis spera sa obtina o intalnire cu presedintele Donald Trump in luna iunie, in timp ce persedintele PSD, Liviu Dragnea, isi face un lobby intens pentru o vizita la Departamentul de Stat, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Pregatirea vizitei prezidentiale in Statele Unite se afla inca in faza incipienta si nu este clar daca va avea loc o intrevedere Iohannis-Trump.

Liviu Dragnea, la congresul UDMR: Sa ne gandim sa facem pasul urmator. Va invit sa lucram impreuna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea l-a invitat sambata pe presedintele formatiunii UDMR, Kelemen Hunor sa adopte o colaborare mai stransa cu social democratiI. Declaratia a fost facuta de liderul s.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )