Libnet.ro
UNICEF

18:15

Liviu Dragnea, despre organizarea unui Congres de urgenta: Nu resping ideea. Este important ce vrea majoritatea (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre organizarea unui Congres de urgenta: Nu resping ideea. Este important ce vrea majoritatea (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca nu respinge ideea de a fi organizat un Congres mai devreme de luna noiembrie. Declaratia lui Dragnea vine in contextul in care tot mai multi. continuă pe B1

Un lider PSD fidel lui Liviu Dragnea cere organizarea congresului partidului cat mai curand

Deputatul Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt, considera ca organizarea unui congres al acestei formatiuni cat mai curand este oportuna, astfel incat sa fie ales un presedinte al partidului legitimat prin voturi, informeaza Agerpres.

PSD Bucuresti a votat o rezolutie pentru organizarea unui congres al partidului in octombrie

Conferinta organizatiei PSD Bucuresti a votat, joi, o rezolutie privind organizarea unui congres al partidului in prima jumatate a lunii octombrie.

PSD Bucuresti a votat o rezolutie prin care solicita organizarea unui congres PSD in octombrie

PSD Bucuresti a votat o rezolutie prin care solicita organizarea unui nou congres in prima parte a lunii octombrie, informeaza Agerpres. Rezolutia a fost adoptata la propunerea lui Robert Negoita, noul.

Liviu Dragnea, despre Daniel Predoiu (membru PSD Olt): Daca vrea sa-l iubeasca pe Hitler, o poate face in afara partidului (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a spus, joi, ca PSD nu este un partid antisemit si daca Daniel Predoiu, membru de baza al Organizatiei PSD Olt, vrea sa-l iubeasca pe Hitler, s-o faca in alta.

Liviu Dragnea, despre candidatul PSD la Primaria Capitalei: Vom face niste analize sociologice extrem de serioase. Trebuie un bun administrator, cu o viziune de dezvoltare (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca pe sociali democrati ii asteapta o primavara importanta. PSD isi va desemna un candidat propriu la Primaria generala a Capitalei. Dragnea a.

Liviu Dragnea, despre plecarea lui Victor Ponta in Turcia: Nu stiu unde este, sincer. Nu stiu daca este plecat, nici daca a delegat atributiile (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca nu stie daca premierul Victor Ponta a plecat din tara si nici daca a delegat pe cineva in absenta sa. Nu am vorbit cu premierul nici ieri, nici.

Liviu Dragnea, despre cazarea refugiatilor in caminele studentesti: Eu nu stiu ce a avut in minte ministrul Cimpeanu. Mai multi imigranti, bani in plus serviciilor secrete

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza la initiativa ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, de a primit refugiati in caminele studentesti din tara. Dragnea este de parere ca ordinul lui.

Liviu Dragnea, despre criza refugiatilor: Este important ca noi sa nu ne pierdem umanitatea, protejand in acelasi timp Romania

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a scris luni, pe pagina personala de Facebook, ca n problema refugiatilor se impune o corectie majora a mecanismelor de gestionare a acestei crize la nivel european. De.

UPDATE Un ministru fidel lui Victor Ponta il provoaca pe Liviu Dragnea si cere congres extraordinar in PSD/ Si Ministrul Economiei solicita congres

Sorin Grindeanu, presedintele PSD Timis si ministru al Comunicatiilor, cere intr-un comunicat de presa organizarea unui Congres extraordinar al PSD pana la jumatatea lunii octombrie pentru alegerea unui presedinte plin al partidului. Grindeanu, un fidel al lui Victor Ponta, il provoaca astfel pe Liviu Dragnea, proaspat ales presedintele interimar al partidului, care se afla intr-o relatie tensionata cu Ponta. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca Dragnea nu isi doreste acum congres. UPDATE Si ministrul Economiei, Mihai Tudose, liderul PSD Braila, solicita organizarea cat mai rapida a unui congres. Liviu Dragnea a fost ales presedinte interimar al partidului pe 22 iulie, functie ce ar urma sa o ocupe pana la congresul programat sa aiba loc pe 16 noiembrie.

Liviu Dragnea si-a amintit brusc de raportul TVR: Actuala conducere si-a asumat un plan de redresare pe care nu l-a respectat. Stelian Tanase: Am avut discutii neplacute cu generalul Oprea pe tema plagiatului

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a facut marti un apel catre parlamentarii din Opozitie sa fie prezenti la Comisiile reunite de Cultura in care se va discuta raportul TVR si a spus ca actuala conducere a TVR si-a asumat un plan de redresare pe care nu l-a respectat, informeaza Agerpres. Daca raportul de activitate al Televiziunii publice e respins in Parlament, conducerea TVR e demisa de drept. Contactat de Hotnews. ro, presedintele director-general al TVR, Stelian Tanase, a declarat in acest context ca in ultimele zile a avut doua discutii neplacute cu generalul Oprea, pe tema plagiatului prezentat in stirile televiziunii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )