Libnet.ro
UNICEF

16:00

Liviu Dragnea, despre plecarea lui Victor Ponta in Turcia: Nu stiu unde este, sincer. Nu stiu daca este plecat, nici daca a delegat atributiile (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre plecarea lui Victor Ponta in Turcia: Nu stiu unde este, sincer. Nu stiu daca este plecat, nici daca a delegat atributiile (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca nu stie daca premierul Victor Ponta a plecat din tara si nici daca a delegat pe cineva in absenta sa. Nu am vorbit cu premierul nici ieri, nici. continuă pe B1

Ce parere are Ion Tiriac despre Simona Halep, Victor Ponta si Klaus Iohannis

Ion Tiriac si-a spus parerea despre cele trei personaje despre care se scrie cel mai mult in aceasta perioada. Iata ce a zis despre Simona Halep, Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea, despre Daniel Predoiu (membru PSD Olt): Daca vrea sa-l iubeasca pe Hitler, o poate face in afara partidului (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a spus, joi, ca PSD nu este un partid antisemit si daca Daniel Predoiu, membru de baza al Organizatiei PSD Olt, vrea sa-l iubeasca pe Hitler, s-o faca in alta.

Liviu Dragnea, despre candidatul PSD la Primaria Capitalei: Vom face niste analize sociologice extrem de serioase. Trebuie un bun administrator, cu o viziune de dezvoltare (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca pe sociali democrati ii asteapta o primavara importanta. PSD isi va desemna un candidat propriu la Primaria generala a Capitalei. Dragnea a.

Liviu Dragnea, despre organizarea unui Congres de urgenta: Nu resping ideea. Este important ce vrea majoritatea (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca nu respinge ideea de a fi organizat un Congres mai devreme de luna noiembrie. Declaratia lui Dragnea vine in contextul in care tot mai multi.

Liviu Dragnea, despre cazarea refugiatilor in caminele studentesti: Eu nu stiu ce a avut in minte ministrul Cimpeanu. Mai multi imigranti, bani in plus serviciilor secrete

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza la initiativa ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, de a primit refugiati in caminele studentesti din tara. Dragnea este de parere ca ordinul lui.

Liviu Dragnea, despre criza refugiatilor: Este important ca noi sa nu ne pierdem umanitatea, protejand in acelasi timp Romania

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a scris luni, pe pagina personala de Facebook, ca n problema refugiatilor se impune o corectie majora a mecanismelor de gestionare a acestei crize la nivel european. De.

Ce spune sefa DNA despre dosarul lui Victor Ponta

Ancheta in dosarul in care este cercetat premierul Victor Ponta este aproape finalizata la acest moment. Au mai ramas de administrat cateva probe, a declarat, marti, procurorul sef DNA, Laura Codruta.

Laura Codruta Kovesi, despre dosarul lui Victor Ponta: Acheta este aproape finalizata, mai sunt de administrat cateva probe

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a spus marti ca ancheta in dosarul premierului Victor Ponta este aproape finalizata, scrie Mediafax. Procurorul de caz va decide cand finalizeaza ancheta. La momentul actual,.

Laura Codruta Kovesi, despre dosarul lui Victor Ponta: Acheta este aproape finalizata, mai sunt de administrat cateva probe (VIDEO)

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a spus marti ca ancheta in dosarul premierului Victor Ponta este aproape finalizata. Procurorul de caz va decide cand finalizeaza ancheta. La momentul actual, acheta este aproape.

Kovesi, despre dosarul in care este implicat Victor Ponta: La momentul actual, ancheta este aproape finalizata

Ancheta in dosarul in care este cercetat premierul Victor Ponta este aproape finalizata la acest moment, mai fiind de administrat cateva probe, potrivit declaratiilor facute marti de procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )