Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liviu Dragnea, despre cazarea refugiatilor in caminele studentesti: Eu nu stiu ce a avut in minte ministrul Cimpeanu. Mai multi imigranti, bani in plus serviciilor secrete

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre cazarea refugiatilor in caminele studentesti: Eu nu stiu ce a avut in minte ministrul Cimpeanu. Mai multi imigranti, bani in plus serviciilor secrete

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza la initiativa ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, de a primit refugiati in caminele studentesti din tara. Dragnea este de parere ca ordinul lui. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre criza refugiatilor: Este important ca noi sa nu ne pierdem umanitatea, protejand in acelasi timp Romania

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a scris luni, pe pagina personala de Facebook, ca n problema refugiatilor se impune o corectie majora a mecanismelor de gestionare a acestei crize la nivel european. De.

Ce spune liviu Dragnea despre retinerea lui Sorin Oprescu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca regreta ca edilul Capitalei Sorin Oprescu, a fost retinut pentru luare de mita. a reactionat dupa retinerea lui Sorin Oprescu.

Caminele scolare din Suceava NU pot asigura cazarea refugiatilor

In judetul Suceava nu sunt conditii pentru a se asigura cazarea, in caminele scolare, a eventualilor refugiati, a anuntat, luni, inspectorul general al ISJ Suceava, Gheorghe Lazar .

Dragnea le raspunde internautilor pe pagina sa de Facebook. Ce spune despre criza refugiatilor

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a raspuns comentariilor de pe pagina sa de Facebook referitoare la criza refugiatilor, mai ales ca in urma cu cateva zile a mers chiar el in gara Keleti din Budapesta pentru a vedea exact ce se intampla.

Predoiu, despre criza refugiatilor: Ponta si Dragnea au pus Romania intr-o situatie IMPOSIBILA

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, sustine intr-o postare pe contul sau de Facebook ca, de o saptamana, Guvernul se balbaie pe tema refugiatilor, Victor Ponta si Liviu Dragnea punand Romania intr-o situatie imposibila in Europa, prin declaratii contradictorii care starnesc stupoare la Bruxelles.

Dragnea, despre cota de refugiati: Parca nu as vrea sa vad mii de imigranti pe strazile Bucurestiului

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, ca Romania trebuie sa gaseasca cea mai buna solutie si ca Romania trebuie sa stie cu exactitate cate persoane pot ajunge in Romania si daca exista capacitatile necesare pentru asigura cazarea si hrana necesara.

Dragnea, despre votul prin corespondenta: Ar putea fi introdus si pentru cei care voteaza in tara, nu doar pentru diaspora

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat ca daca sistemul votului prin corespondenta va functiona bine pentru diaspora, si se va putea asigura securitatea acestuia, va putea fi introdus si pentru cetatenii care locuiesc in tara.

Ce spune Dragnea despre pensiile speciale ale parlamentarilor

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, sustine ca Legea pensiilor speciale pentru alesi nu se sustine in acest moment deoarece nu se respecta anumite prevederi legale si ca atare legea se va intoarce la Comisii.

Dragnea, despre candidatul PSD la Primaria Capitalei: Nu ne mai putem numi PARTID MARE daca nu avem pe cineva

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD a declarat, luni, ca partidul sau sa are capacitatea de a avea un candidat propriu la Primaria Capitalei, altfel PSD nu se mai poate numi un partid mare.

Bogdan Aurescu, despre criza refugiatilor: Vom elebora un plan pe care il vom prezenta in CSAT

Bogdan Aurescu, ministru de Externe, s-a intalnit, miecuri, cu cei din conducerea Camerei Deputatilor pentru a-i informa despre situatia refugiatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )