Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea, doua noi dosare PENALE: Fostul lider PSD risca inca 12 ani de inchisoare (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, doua noi dosare PENALE: Fostul lider PSD risca inca 12 ani de inchisoare (VIDEO)

Problemele penale ale lui Liviu Dragnea sunt departe de a se fi terminat. Fostul lider PSD va trebui sa maid ea socoteala in alte doua dosare aflate pe rol la DNA. in noiembrie 2017, procurorii anticoruptie. continuă pe B1

Prima reactie a logodnicei Irina, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Iubita lui Liviu Dragnea a facut prima declaratie dupa ce fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare. Liviu Dragnea si iubita lui, Irina Tanase, urmau sa se casaoreasca.

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce Liviu Dragnea a propus-o la prezidentiale. Primarul Capitalei, foc si para

Dupa ce Liviu Dragnea a anuntat fastuos ca fostul sau adversar din partid, Gabriela Firea ar putea fi propusa drept candidat pentru alegerile prezidentiale, edilul Capitalei a venit cu o reactie uluitoare. Nu numai ca nu i-a multumit sefului PSD, ci i-a si reamintit ca a transformat-o in sac de box. Gabriela Firea, reactie dura [] .

Se mai poate casatori Liviu Dragnea cu Irina Tanase? Ce se mai poate face in penitenciar

Liviu Dragnea e incarcerat la penitenciarul Rahova dupa condamnarea de trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Se stie ca fostul lider al PSD, considerat pana de curand cel mai puternic om din Romania, avea o relatia cu Irina Tanase, cu care, momentan, nu se mai poate casatori asa cum isi dorea. Fostul lider [] .

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. Anuntul facut de Politie

Liviu Dragnea a ajuns, luni, la Penitenciarul Rahova. El a fost dus la inchisoare de un echipaj de Politie, dupa ce a fost luat de la domiciliul sau din Capitala. Fostul lider al PSD a fost huiduit de oamenii de pe strada in drumul spre penitenciar. Liviu Dragnea este incarcerat la Penitenciarul Rahova Liviu Dragnea [] .

Primele imagini cu Liviu Dragnea in masina de Politie, in drum spre inchisoare

Au aparut primele imagini cu Liviu Dragnea in masina de Politie care l-a luat de la domiciliul sau si l-a dus la Penitenciarul Rahova. Fostul lider al PSD a fost transportat cu un autoturism Dacia Duster si a stat pe bancheta din spate. Liviu Dragnea a fost dus la inchisoare Pe imaginile surprinse de jurnalisti [] .

Liviu Dragnea a fost vizitat in inchisoare. Se considera nevinovat

Liviu Dragnea a fost incarcerat, luni, la Penitenciarul Rahova, unde a fost plasat in carantina pentru o perioada de 21 de zile. Fostul lider al PSD a primit deja prima vizita in inchisoare. Avocata lui a mers sa discute cu el, iar la iesirea din penitenciar a declarat ca este un barbat minunat si ca [] .

Liviu Dragnea merge la inchisoare. Se preda la Sectia 2 Politie

Liviu Dragnea merge la inchisoare. La cateva ore dupa ce a primit sentinta definitiva din partea judecatorilor de la Curtea Suprema, fostul lider al PSD s-a predat la Sectia 2 Politie. El a fost asteptat in fata casei sale de mai multi protestatari care l-au huiduit in momentul in care masina in care se afla [] .

Victor Ponta, prima reactie dupa condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea: A tras dupa el in prapastie Romania

Fostul premier PSD Victor Ponta a reactionat imediat la vestea condamnarii la inchisoare cu executare a lui Liviu Dragnea. Nu ma bucur de necazul nimanui si nu comentez sentinte penale / ma bucur ca decizia vine.

Marian Oprisan, lider PSD Vrancea: Liviu Dragnea sa demisioneze. Este momentul zero pentru PSD

Liderul PSD Vrancea ii cere demisia lui Liviu Dragnea, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de socializare, acuzand-ul pe presedintele PSD ca a compromis partidul. Liviu Dragnea sa.

Augustin Zegrean, despre Liviu Dragnea: Si daca il judecau ingerii, tot in condamnau(VIDEO)

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a explicat intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in cazul lui Liviu Dragnea instanta putea lua doar doua decizii, o ac.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )