Libnet.ro
UNICEF

21:15

Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Iohannis: isi bate joc de Constitutie

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Iohannis: isi bate joc de Constitutie

Liderul PSD a lansat joi acuzatii dure la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Dragnea sustine ca Iohannis isi bate joc de Constitutie, adaugand ca suspendarea presedintelui este o optiune. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Iohannis isi bate joc de Constitutie. Are abordare de dictator

Liderul PSD a lansat joi acuzatii dure la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Liviu Dragnea sustine ca Iohannis isi bate joc de Constitutie, adaugand ca suspendarea presedintelui este o optiune.

Liviu Dragnea, acuzatii grave la adresa presedintelui: Iohannis a pus ca eu sa fiu anihilat

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a facut o serie de declaratii legate de numirea lui Gabriel Vlase ca director al SIE. Nu a considerat important sa-si exercite intr-un timp normal,.

Liviu Dragnea: Ii intreb public pe seful ANAF si pe Eugen Teodorovici cand au de gand sa recupereze sutele de mii de euro de la Klaus Iohannis

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a intrebat public pe seful ANAF si pe ministrul Finantelor cand au de gand sa recupereze sutele de mii de euro pe care seful statului Klaus Iohannis trebuie sa le dea inapoi statului roman.

Atac devastator la adresa lui LIVIU DRAGNEA: Hotia si prostia vor fi platite din buzunarele romanilor

Senatorul PNL, Florin Citu, lanseaza un atac devastator la adresa puterii PSD-ALDE. El sustine ca Liviu Dragnea este principalul responsabil pentru faptul ca CFR Calatori a trecut de la 48 de milioane de lei.

Se incinge LUPTA politica! Liviu Dragnea a fost DENUNTAT: A deturnat banii...

Sorin Dumitrascu, presedinte al Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, lanseaza un atac devastator la adresa presedintelui Liviu Dragnea. El sustine ca fondurile dedicate.

Mama lui Bogdan Gigina, atac dur la adresa lui Gabriel Oprea: Esti un criminal, locul tau nu mai poate fi printre oameni

Mama politistului Bogdan Gigina il atacp dur pe Gabriel Oprea dupa ce acesta a revenit in politica. Gabriel Oprea, tu nu intelegi ca esti un criminal, ca ai distrus vieti, ai calcat in picioare.

Dragnea: Luni decidem daca-l suspendam pe Iohannis. isi bate joc de Constitutie si are discurs de dictator. Am discutat si cu Tariceanu

Liderul PSD Liviu Dragnea il ameninta din nou pe seful statului cu suspendarea. Luni vom lua o decizie. isi bate joc de Constitutie, a spus liderul PSD, cu trimitere la faptul ca presedintele Iohannis nu a semnat decretul de revocare a sefei DNA.

Liviu Dragnea si-a pierdut CUMPATUL: ii ORDONA sefului ANAF sa mearga peste Klaus Iohannis (VIDEO)

Liviu Dragnea este din ce in ce mai nervos dupa condamnarea din dosarul angajarilor fictive. in vizorul sefului PSD a intrat, joi, si Ionut Misa, seful ANAF. Dragnea i-a transmis ca fiscul nu colecteaza.

Liviu Dragnea: Nu este exclusa varianta suspendarii lui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari, ca nu este exclusa declansarea procedurii de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis. O sa discutam in coalitie daca mai.

Dragnea, atac la Realitatea TV: Cand va plati sutele de milioane de lei pe care le are datorie la stat? (VIDEO)

Dupa o iesire extrem de nervoasa miercuri, Liviu Dragnea s-a aratat din nou deranjat, joi, de intrebarile jurnalistilor. Seful PSD le-a reprosat reporterilor ca nu au pus intrebari membrilor guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2941 seconds )