Libnet.ro
UNICEF

08:30

Liviu Dragnea: Mi-a fost drag ca am fost cu Irina la Congres, n-am cerut-o inca in casatorie

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Mi-a fost drag ca am fost cu Irina la Congres, n-am cerut-o inca in casatorie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara ca el a decis ca prietena sa, Irina Tanase, sa ii fie alaturi la Congres si ca i-a fost drag ca l-a insotit. Dragnea a spus ca inca nu a cerut-o. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, intrebat daca isi va legaliza relatia cu iubita sa, Irina Tanase: Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. N-am cerut-o inca in casatorie

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost intrebat, luni seara, la Romania Tv, daca urmeaza sa isi legalizeze relatia cu iubita sa, Irina Alexandra Tanase, care a fost prezenta in primul rand la congresul PSD de sambata, liderul PSD raspunzand ca nu a cerut-o pe aceasta in casatorie. Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgarcit, dar nu este un inel scump. I l-am daruit, dar nu este un inel de logodna, a afirmat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, intrebat daca isi va oficializa relatia cu iubita sa, Irina Tanase: Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. N-am cerut-o inca in casatorie

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost intrebat, luni seara, la Romania Tv, daca urmeaza sa isi oficializeze relatia cu iubita sa, Irina Alexandra Tanase, care a fost prezenta in primul rand la congresul PSD de sambata, liderul PSD raspunzand ca nu a cerut-o pe aceasta in casatorie. Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgarcit, dar nu este un inel scump. I l-am daruit, dar nu este un inel de logodna, a afirmat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Stiti la ce am venit astazi aici? Cum a fost primit liderul PSD la Congres (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost primit cu aplauze de unii dintre delegatii prezenti, sambata, la Congresul PSD. La orice Congres am emotii. Stiti la ce am venit astazi aici? La Congresul PSD!, a spus Liviu.

Liviu Dragnea a facut marele anunt despre nunta. Imagini fabuloase cu cei doi indragostiti la Congresul PSD

Bat clopote de nunta pentru Liviu Dragnea si iubita lui, Irina Tanase. in ziua in care a primit uralele de sustinere ale liderilor din teritoriu, presedintele PSD a anuntat ca va face, cat de curand, pasul.

Liviu Dragnea, dupa ce a fost acuzat ca este implicat intr-un dosar de spalare de bani in Brazilia: Ce va pot marturisi este ca m-au prins cand vindeam portocale pe plaja

Publicatia RISE Project a obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta al carei subiect este presedintele PSD, Liviu Dragnea. Procurorul federal, Carlos Wagner Barbosa.

Liviu Dragnea si-a adus iubita la Congresul PSD. Cum a fost primita Irina Tanase de social-democrati

Liviu Dragnea si-a adus iubita la Congresul PSD. Liderul PSD a pus-o pe Irina Tanase in primul rand, langa premierul Romaniei si primarul Capitalei, doua persoane extrem de importante in PSD. Iubita lui.

Radu Banciu: Liviu Dragnea si Irina Tanase se potrivesc ca nuca in perete. El, o figura insipida de fost nomenclaturist marunt, ea o oarecare... (VIDEO, FOTO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu prezenta la Congresul PSD a Irinei Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, mai tanara cu 30 de ani decat acesta. Au fost si.

Radu Banciu: Liviu Dragnea si Irina Tanase se potrivesc ca nuca in perete. El, o figura insipida de fost nomenclaturist marunt, ea, o oarecare... (VIDEO, FOTO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu prezenta la Congresul PSD a Irinei Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, mai tanara cu 30 de ani decat acesta. Au fost si.

Liviu Dragnea: Discursul de la congres nu are nicio legatura cu candidatura la presedintie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca discursul sau de la Congresul extraordinar al partidului nu are nicio legatura cu o eventuala candidatura a sa la presedintie, pentru ca, deocamdata,.

Liviu Dragnea, PRIMELE DECLARATII dupa rezultatul votului din Congres: Ce le-a transmis noilor lideri ai PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat sambata seara, dupa anuntarea rezultatelor votului de la Congresul PSD, ca noii lideri ai formatiunii trebuie sa munceasca mai mult pentru partid. Aceste functii pe care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )