Libnet.ro
UNICEF

17:45

Liviu Dragnea: Stiti la ce am venit astazi aici? Cum a fost primit liderul PSD la Congres (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Stiti la ce am venit astazi aici? Cum a fost primit liderul PSD la Congres (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost primit cu aplauze de unii dintre delegatii prezenti, sambata, la Congresul PSD. La orice Congres am emotii. Stiti la ce am venit astazi aici? La Congresul PSD!, a spus Liviu. continuă pe B1

Liviu Dragnea a propus cinci conventii nationale, care au fost votate in Congresul PSD: Realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi altele (VIDEO)

Liviu Dragnea a cerut, sambata, la Congresul PSD, votul social-democratilor pentru cinci conventii nationale, precizand ca realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi.

Liviu Dragnea a ajuns la Sala Palatului. Liderul PSD a venit insotit de Marian Neacsu si de Mihai Fifor

Liviu Dragnea a ajuns la Sala Palatului in jurul orei 11:00. Liderul PSD a dat mana cu sustinatorii sai si a venit insotit de Marian Neacsu, care va candida pentru functia de secretar generalsi Mihai.

Liviu Dragnea, intrebat daca are de facut un anunt legat de iubita sa: Astazi nu, am partidul in suflet. Cat de curand

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sambata, intrebat daca vrea sa faca un anunt legat de faptul ca iubita sa, care l-a insotit la Congresul extraordinar al partidului, purta pe deget un inel, ca nu astazi, deoarece are partidul in suflet.

De ce poarta mustata Liviu Dragnea. Acum totul e clar

Liviu Dragnea a dezvaluit, intr-un interviu, de ce poarta mustata si cand a fost singura data cand a fost nevoit sa renunte la ea. A fost dorinta mare a bunicului si tatalui meu sa las mustata sa.

Liviu Dragnea, dupa ce a fost acuzat ca este implicat intr-un dosar de spalare de bani in Brazilia: Ce va pot marturisi este ca m-au prins cand vindeam portocale pe plaja

Publicatia RISE Project a obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta al carei subiect este presedintele PSD, Liviu Dragnea. Procurorul federal, Carlos Wagner Barbosa.

Liviu Dragnea, mesaj ACID pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu: Cine este cunoscut, este cunoscut de ceva timp

Liviu Dragnea a avut un mesaj acid pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu, care s-au plans ca nu au fost lasati sa-si sustina discursurile la Congresul PSD, iar in cele din urma, s-au retras din.

Fostul sef ANAF Gelu Diaconu, despre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei, in anturajul vostru din restaurantul MAI

Gelu Stefan Diaconu, fost sef al ANAF, a postat sambata seara pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat lui Liviu Dragnea, fara a-i mentiona insa numele, in care il numeste mizerabil, imbuibat si spagar si sustine, printre altele, ca liderul PSD ii pupa mana pana la coate sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Ce a aparut in spatele lui Liviu Dragnea in timpul discursului la Congresul PSD FOTO BIZAR

Momente bizare in timpul discursului presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la congresul partidului desfasurat la Sala Palatului din Bucuresti. in timp ce vorbea, in spatele acestuia, pe ecranul urias au fost.

Codrin Stefanescu, continua atacurile la adresa lui Liviu Dragnea si dupa CEx: imi vine sa-mi RUP HAINELE si sa plang

Candidatura lui Codrin Stefanescu la functia de secretar general al PSD a fost acceptata, chiar daca, potrivit lui Liviu Dragnea, nu indeplinea toate conditiile. Cu toate acestea, Stefanescu a continuat.

Liviu Dragnea a facut anuntul: Toti cei care si-au exprimat dorinta sa candideze, vor candida. Pe cine sustine pentru functia de presedinte al Consiliului National(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat vineri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD ca au fost aprobate toate candidaturile celor care au vrut sa se incrie pentru ocuparea functiilor din partid in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )