Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Trebuie sa fim solidari, dar sa nu uitam ca tara trebuie protejata

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Trebuie sa fim solidari, dar sa nu uitam ca tara trebuie protejata

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca, in privinta primirii refugiatilor, sustine in continuare ceea ce a spus initial si el si presedintele Klaus Iohannis, respectiv o cota. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Putem sa primim pana la 1500 de refugiati, se va decide in CSAT. Trebuie sa fim solidari cu ce se intampla in Europa, insa nu doar la obligatii ci si la drepturi

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca Romania trebuie sa fie solidara cu ce se intampla la ora actuala in Europa si, in acest context, poate sa primeasca refugiati in limita a 1500 de locuri, dintre care circa 200 au fost deja ocupate. Seful Executivului a aratat ca solidaritatea inseamna atat obligatii cat si drepturi, subliniind ca tocmai tarile care acum ne cer sa fim solidari in problema refugiatilor sunt tarile care ne-au tot amanat cu Schengen.

Liviu Dragnea: Cer tuturor institutiilor statului o analiza serioasa asupra capacitatii de a primi sau nu imigranti. Noi trebuie sa militam ca tara pentru adoptarea unor cote voluntare (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a cerut instiutiilor statului o analiza asupra capacitatii Romaniei de a primi imigranti si de a le oferi condtii decente, insistand asupra unor cote voluntare, nu.

Liviu Dragnea: PSD trebuie sa se gandeasca la o candidatura credibila pentru Primaria Capitalei. Scena politica se reseteaza total in urma acestui necaz al lui Sorin Oprescu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca PSD trebuie sa vina cu un candidat credibil pentru alegerile la Primaria Capitalei. Dragnea este de parere ca acuzatiile care.

Liviu Dragnea, despre candidatul PSD la Primaria Capitalei: Vom face niste analize sociologice extrem de serioase. Trebuie un bun administrator, cu o viziune de dezvoltare (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca pe sociali democrati ii asteapta o primavara importanta. PSD isi va desemna un candidat propriu la Primaria generala a Capitalei. Dragnea a.

Liviu Dragnea: Respect pozitia presedintelui, dar imi mentin parerea ca trebuie modificata Constitutia

Liviu Dragnea a afirmat marti ca respecta pozitia sefului statului referitoare la Constitutie, dar isi mentine punctul de vedere conform caruia Legea fundamentala ar trebui schimbata pentru a permite ca toate.

Liviu Dragnea, despre cazarea refugiatilor in caminele studentesti: Eu nu stiu ce a avut in minte ministrul Cimpeanu. Mai multi imigranti, bani in plus serviciilor secrete

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza la initiativa ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, de a primit refugiati in caminele studentesti din tara. Dragnea este de parere ca ordinul lui.

Liviu Dragnea, despre plecarea lui Victor Ponta in Turcia: Nu stiu unde este, sincer. Nu stiu daca este plecat, nici daca a delegat atributiile (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca nu stie daca premierul Victor Ponta a plecat din tara si nici daca a delegat pe cineva in absenta sa. Nu am vorbit cu premierul nici ieri, nici.

UPDATE Un ministru fidel lui Victor Ponta il provoaca pe Liviu Dragnea si cere congres extraordinar in PSD/ Si Ministrul Economiei solicita congres

Sorin Grindeanu, presedintele PSD Timis si ministru al Comunicatiilor, cere intr-un comunicat de presa organizarea unui Congres extraordinar al PSD pana la jumatatea lunii octombrie pentru alegerea unui presedinte plin al partidului. Grindeanu, un fidel al lui Victor Ponta, il provoaca astfel pe Liviu Dragnea, proaspat ales presedintele interimar al partidului, care se afla intr-o relatie tensionata cu Ponta. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca Dragnea nu isi doreste acum congres. UPDATE Si ministrul Economiei, Mihai Tudose, liderul PSD Braila, solicita organizarea cat mai rapida a unui congres. Liviu Dragnea a fost ales presedinte interimar al partidului pe 22 iulie, functie ce ar urma sa o ocupe pana la congresul programat sa aiba loc pe 16 noiembrie.

Liviu Dragnea vrea comasarea alegerilor: Mandatele primarilor si parlamentarilor sa fie de cinci ani

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, ca va propune un nou proiect de comasare a alegerilor, in care mandatele tuturor alesilor vor fi de cinci ani. Dragnea sustine ca altfel Rom.

Liviu Dragnea, repros surprinzator la adresa ministrului Sanatatii: Sunt foarte racit..

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi, la Conferinta Extraordinara a PSD Bucuresti, ca este foarte racit si ca daca la Ministerul Sanatatii ar fi un ministru foarte bun nu ar fi atatia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )