Libnet.ro
UNICEF

14:15

Liviu Dragnea, la vot: De ani de zile ni se spune ca altii stiu ce e mai bine pentru noi. Ar fi bine sa decidem noi ce vrem pentru societatea noastra (VIDEO)

B1 B1,
 Liviu Dragnea, la vot: De ani de zile ni se spune ca altii stiu ce e mai bine pentru noi. Ar fi bine sa decidem noi ce vrem pentru societatea noastra (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a votat sambata, in jurul orei 12. 30, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Dupa ce si-a exprimat optiunea electorala la referendumul pentru redefinirea familiei, seful. continuă pe B1

De ce nu a venit Liviu Dragnea la vot cu iubita sa

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a prezentat, sambata, la Liceul Jean Monnet pentru a vota la referendumul pentru modificarea Constitutiei in sensul redefinirii familiei. Liderul PSD a venit singur, nefiind insotit de partenera sa, Irina Tanase.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Anuntul facut de Liviu Dragnea la vot

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca este momentul ca romanii sa decida singuri ce societate si ce tara vor sa aiba.

Victor Ponta, AVERTISMENT DUR pentru Liviu Dragnea: Sper sa nu fure in noaptea asta!

Fostul premier Victor Ponta il avertizeaza pe Liviu Dragnea dupa prima zi a referendumului privind familia traditionala. in contextul in care sambata, pana la ora 19. 00, prezenta la vot a fost una extrem.

Liviu Dragnea, despre Ordonanta privind modificarea legilor justitiei: Se publica si dupa publicare intra in vigoare in trei zile!

Liviu Dragnea a declarat, sambata, referitor la ordonanta prin care legile justitiei ar urma sa fie modificate in acord cu recomandarile Comisiei de la Venetia, ca va putea fi adoptata abia dupa ce toate.

Liviu Dragnea, declaratii de ULTIM MOMENT despre ROEXIT: Nu ne abatem de la drum

Liviu Dragnea infirma zvonurile privind iesirea Romaniei din Uniunea Europeana. Seful PSD spune ca Roexit este doar o informatie fara fundament, dar ca statul roman trebuie sa-si ceara drepturile la.

Liviu Dragnea, CRITICAT DUR in Parlamentul European: A impus decizii care au incalcat statul de drept

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a fost aspru criticat in timpul dezbaterilor din plenul Parlamentului European privind respectarea statului de drept in Romania Voi spune ca in Roma.

VIDEO Doi membri ai comisiei din sectia de votare au refuzat sa dea mna cu Liviu Dragnea

Doi membri ai comisiei din sectia de votare au refuzat sambata sa dea mana cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a catalogat gestul drept lipsa celor sapte ani de acasa, potrivit agentiei Mediafax.

Liviu Dragnea, intrebat daca s-a ajuns la consens privind Legea offshore: S-a ajuns la un consens, in sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste Legea offshore, in sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre. in plus, Dragnea a spus ca dezbaterea din comisie ar trebui sa aiba loc cu toate televiziunile in sala pentru ca toti romanii sa vada de fapt despre ce e vorba.

Liviu Dragnea, despre legea offshore: S-a ajuns la un consens. Toti romanii trebuie sa vada despre ce e vorba

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste legea offshore, in sensul in care liderii grupurilor din Parlament ar trebui sa se uite.

Liviu Dragnea: Ordonantele pe legile Justitiei, doar dupa ce aceste legi vor intra in vigoare

Liviu Dragnea a explicat sambata, dupa ce a votat la referendumul pentru redefinirea familiei, ca ordonanta de urgenta privind modificarea legilor Justitiei nu poate fi adoptata de Guvern inainte ca toate cele trei acte normative sa intre in vigoare. Liderul PSD a sustinut ca in respectiva OUG nu se vor regasi prevederi referitoare la amnistie si gratiere.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )