Libnet.ro
UNICEF

21:30

De ce nu a venit Liviu Dragnea la vot cu iubita sa

Adevărul Adevărul,
De ce nu a venit Liviu Dragnea la vot cu iubita sa

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a prezentat, sambata, la Liceul Jean Monnet pentru a vota la referendumul pentru modificarea Constitutiei in sensul redefinirii familiei. Liderul PSD a venit singur, nefiind insotit de partenera sa, Irina Tanase. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre legea offshore: PSD isi va sustine in continuare pozitia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu prea a inteles de ce nu s-a intrunit majoritatea pentru ca legea offshore sa fie votata in plenul forului legislativ, adaugand ca.

VIDEO Doi membri ai comisiei din sectia de votare au refuzat sa dea mna cu Liviu Dragnea

Doi membri ai comisiei din sectia de votare au refuzat sambata sa dea mana cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a catalogat gestul drept lipsa celor sapte ani de acasa, potrivit agentiei Mediafax.

Liviu Dragnea, la vot: De ani de zile ni se spune ca altii stiu ce e mai bine pentru noi. Ar fi bine sa decidem noi ce vrem pentru societatea noastra (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a votat sambata, in jurul orei 12. 30, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Dupa ce si-a exprimat optiunea electorala la referendumul pentru redefinirea familiei, seful.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Anuntul facut de Liviu Dragnea la vot

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca este momentul ca romanii sa decida singuri ce societate si ce tara vor sa aiba.

Liviu Dragnea a venit singur la votul pentru familia traditionala: De ce nu l-a insotit iubita sa, Irina Tanase(VIDEO)

Liviu Dragnea a votat, sambata, la Liceul Jean Monnet din Capitala, unde a venit fara iubita sa, Irina Tanase. intrebat de jurnalisti de ce a venit doar el la urne, liderul PSD a raspuns: Ea, fiind.

Liviu Dragnea anunta ce se intampla cu Legea offshore: A aparut incidentul cu domnul Iancu si nu mai suntem siguri cand va fi dezbaterea finala

Liviu Dragnea a venit cu noutati despre Legea offshore. Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, a anuntat sambata, la iesirea din liceul Jean Monnet unde a votat la referendumul privind familia.

Liviu Dragnea, miscare de forta in dosarul Tel Drum: Ce solicitare a facut liderul PSD privind dosarul de la DNA

Liviu Dragnea nu sta pasiv in fata anchetei DNA privind Tel Drum. Presedintele PSD a contestat in instanta sechestru asiguratoriu pus de procurori pe averea sa in acest dosar. in dosarul cunoscut ca Tel Drum,.

Liviu Dragnea, intrebat daca s-a ajuns la consens privind Legea offshore: S-a ajuns la un consens, in sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste Legea offshore, in sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre. in plus, Dragnea a spus ca dezbaterea din comisie ar trebui sa aiba loc cu toate televiziunile in sala pentru ca toti romanii sa vada de fapt despre ce e vorba.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Liviu Dragnea, incident la liceul Jean Monnet. Doi dintre membrii comisiei de votare

Liviu Dragnea a ajuns la sectia de votare de la liceul Jean Monnet din Capitala. Presedintele PSD a dat cu membrii comisiei de votare si a respectat procedura legala. Doi dintre membri au refuzat sa dea.

Liviu Dragnea, CRITICAT DUR in Parlamentul European: A impus decizii care au incalcat statul de drept

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a fost aspru criticat in timpul dezbaterilor din plenul Parlamentului European privind respectarea statului de drept in Romania Voi spune ca in Roma.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )