Libnet.ro
UNICEF

09:30

Miscari de trupe in clasamentul WTA, dupa Turneul Campioanelor. Pe ce loc termina anul Simona Halep si ce alte tenismene din Romania au prins Top 100 (VIDEO)

B1 B1,
Miscari de trupe in clasamentul WTA, dupa Turneul Campioanelor. Pe ce loc termina anul Simona Halep si ce alte tenismene din Romania au prins Top 100 (VIDEO)

Simona Halep este, de luni, a patra tenismena a lumii, cu 5. 462 de puncte in clasamentul WTA, urcand o pozitie dupa parcursul de la Turneul Campioanelor, iar liderul ierahiei mondiala ramane chiar. continuă pe B1

Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor. Pe aceasta pozitie va incheia anul

Simona Halep a fost eliminata in semifinalele Turneului Campioanelor dupa ce a fost invinsa in trei seturi de Karolina Pliskova, scor 0-6, 6-2, 4-6, in ultimul meci din grupa. Pe ce loc a ajuns romanca in clasamentul WTA? Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor? Simona .

Pe ce loc termina Simona Halep anul 2019. Clasamentul WTA actualizat dupa Turneul Campioanelor

Chiar daca nu a trecut de faza grupelor la Turneul Campioanelor gazduit in premiera de Shenzhen, Simona Halep urca o pozitie in clasamentul mondial WTA.

Unde a mers Simona Halep, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor. Imaginea i-a luat pe toti prin surprindere

Sportiva le-a aratat tuturor fanilor sai ce face in prezent, odata ce a parasit Turneul Campioanelor. Suprinderea a fost de partea multor internauti, pentru ca vestea a venit pe contul de Instagram al jucatoarei de tenis, in aceasta luni. Totodata, Simona Halep a incheiat anul 2019, pe locul 4 WTA. Este pentru al saselea an .

VIDEO Ashleigh Barty a castigat Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o pentru prima oara pe Elina Svitolina

Ashleigh Barty a confirmat, duminica, sezonul excelent pe care l-a avut, a invins-o pentru prima oara in cariera pe Elina Svitolina, campioana en-titre, si a castigat Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Australianca 1 WTA) a avut nevoie de o ora si 27 de minute pentru a trece de jucatoarea din Ucraina 8 WTA), scor 6-4, 6-3.

Organizatorii de la Shenzhen au luat-o razna. Ce au pus-o pe Barty sa faca dupa ce a castigat Turneul Campioanelor

Ashleigh Barty, numarul 1 WTA, a castigat, duminica, in premiera Turneul Campioanelor, 6-4, 6-3 cu Svitolina, iar la finalul meciului organizatorii i-au pregatit o surpriza.

Ashleigh Barty, regina la Turneul Campioanelor. Australianca a luat cel mai mare premiu in bani din istoria tenisului

Liderul clasamentului WTA, Ashleigh Barty a castigat finala de la Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o, 6-4, 6-3, pe campioana de anul trecut, Elina Svitolina,.

Parcurs perfect pentru Elina Svitolina la Turneul Campioanelor: trei victorii din tot atatea posibile

Elina Svitolina 7 WTA) nu s-a dezmintit si, vineri, a ajuns la trei victorii din tot atatea meciuri posibile la Turneul Campioanelor, competitie care se afla in faza grupelor.

Presa internationala, despre cum a cedat Simona Halep in fata Karolinei Pliskova la Turneul Campioanelor

Dupa o ora si 45 de minute, Karolina Pliskova si-a asigurat un loc in semifinale si a eliminat-o pe Simona Halep din Turneul Campioanelor.

Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Turneul Campioanelor: Nu am incetat sa sper!

Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata in meciul decisiv din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor de Karolina Pliskova, care s-a impus in trei seturi. Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Turneul Campioanelor de Pliskova Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor. Romanca a fost invinsa in .

Simona Halep rateaza calificarea in semifinale la Turneul Campioanelor

Pentru Simona Halep prezenta la Turneul Campioanelor din acest an a luat sfarsit, vineri, dupa ultimul meci din faza grupelor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )