Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pe ce loc termina Simona Halep anul 2019. Clasamentul WTA actualizat dupa Turneul Campioanelor

Online Sport Online Sport,
Pe ce loc termina Simona Halep anul 2019. Clasamentul WTA actualizat dupa Turneul Campioanelor

Chiar daca nu a trecut de faza grupelor la Turneul Campioanelor gazduit in premiera de Shenzhen, Simona Halep urca o pozitie in clasamentul mondial WTA. continuă pe Online Sport

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, daca trece de Karolina Pliskova

Simona Halep trebuie sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor pentru a obtine calificarea in semifinalele competitiei din China. in acest caz, numarul 5 WTA va juca impotriva sportivei Ashleigh Barty, care a invins-o pe Petra Kvitova cu 6-4, 6-2. Simona Halep mai are un pas pana .

Ce spune Karolina Pliskova, despre confruntarea cu Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Meciul dintre cele 2 sportive va avea loc vineri

Karolina Pliskova, inainte de partida decisiva cu Simona Halep, a vorbit despre meciul cu romanca si despre cum crede ca va evolua confruntarea de pe teren. Partida dintre Halep si Pliskova devine decisiva, calculele fiind simple. Simona are nevoie de o victorie pentru o calificare in semifinale. Ce spune Karolina Pliskova despre meciul cu Simona .

Presa internationala, despre cum a cedat Simona Halep in fata Karolinei Pliskova la Turneul Campioanelor

Dupa o ora si 45 de minute, Karolina Pliskova si-a asigurat un loc in semifinale si a eliminat-o pe Simona Halep din Turneul Campioanelor.

Pliskova, inainte de meciul decisiv cu Simona Halep: Va fi dificil! De ce se teme jucatoarea din Cehia

Simona Halep si Karolina Pliskova se vor lupta, vineri, nu inainte de ora 14. 00, pentru un loc in semifinalele Turneului Campioanelor.

Simona Halep, despre eliminarea de la Turneul Campioanelor si lectia invatata in 2019: Trebuie sa fiu mai consistenta in pregatire

Simona Halep a tras concluziile dupa eliminarea de la Turneul campioanelor, declarand ca este mandra de modul in care s-a descurat in cele trei meciuri, in ciuda faptului ca nu s-a pregatit suficient. Romanca a precizat ca cea mai buna lectie pe care a invatat-o in acest an este ca trebuie sa fie mai consistenta in pregatire.

Cati bani va castiga Simona Halep, daca o invinge pe Karolina Pliskova. Suma este uriasa

Cati bani va castiga Simona Halep, daca o va invinge pe Karolina Pliskova, in ultimul meci din Grupa Violet? Constanteanca ar putea da lovitura, caci este vorba despre o suma uriasa. Cati bani va castiga SImona Halep, daca o va invinge pe Karolina Pliskova Simona Halep o va infrunta pe Karolina Svitolina, vineri, nu inainte .

Digisport: Darren Cahill o distruge pe Simona Halep intr-un atac uluitor! Reactia fara precedent a antrenorului, dezbatuta in Australia

Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor 2019, dupa ce a fost invinsa de Karolina Pliskova, scor 0-6, 6-2, 4-6, in ultimul meci din Grupa Violet. Darren Cahill a avut o reactie dura la adresa sportivei noastre, la on-court coaching-ul din setul decisiv.

Simona Halep, devastata inainte de finalul meciului cu Pliskova. Ai fost facuta de rusine! Ce s-a intamplat

Duelul Simona Halep Karolina Pliskova, vineri. Constanteanca este devastata inainte de finalul meciului. Darren Cahill, prim moment tensionat la un on-court coaching pentru Halep. Ce s-a intamplat? UPDATE: Simona Halep a fost eliminata de Karolina Pliskova de la Turneul Campioanelor, scor 0-6, 6-2, 4-6, dupa un meci cu multe rasturnari de situatie. Romanca a .

Digisport: Fara precedent! Dezastru pentru Simona Halep, in primul set al meciului cu Karolina Pliskova

Simona Halep a avut un start dezastruos de meci in fata Karolinei Pliskova, in intalnirea decisiva pentru calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor 2019. Campioana noastra a parut ca nu se regaseste, a gresit mult si nu a avut replica in fata sportivei din Cehia.

Ce spune Simona Halep despre Darren Cahill, dupa momentul incordat din meciul cu Pliskova. Presa internationala l-a criticat dur

Simona Halep i-a luat apararea lui Darren Cahill dupa ce presa internationala l-a criticat pe antrenorul australiat pentru felul in care a certat-o pe sportiva romanca in timpul partidei cu Pliskova, utlima din grupa violet la Turneul Campioanelor. Cahill a fost enervat de jocul slab al Simonei si i-a transmis ca prestatia ei este rusinoasa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )