Libnet.ro
UNICEF

11:15

Locul din Romania ce gazduieste Festivalul International al Bunei-Dispozitii

Adevărul Adevărul,
Locul din Romania ce gazduieste Festivalul International al Bunei-Dispozitii

Fundatia Parinti din Romania, filiala Parinti Clujeni, organizeaza in perioada 21-25 septembrie, cea de a saptea editie a Festivalului International de Teatru al Bunei Dispozitii, STAGE. Evenimentul se va desfasura in Cluj-Napoca, la Cinema Marasti, Casa Radio si Auditorium Maximum al UBB. continuă pe Adevărul

Locul din Romania in care a fost descoperit un glob din aur. Ce era inchis in el

Biserica Sfantul Nicolae din Schei nu e numai leaganul primei scoli in limba romana, nu e doar un stravechi lacas de cult al Brasovului si nu e doar polul spiritual in jurul caruia au su.

Clasamentul ATP: Marius Copil, cel mai bine clasat jucator din Romania - locul 176

Marius Copil este si in aceasta saptamana jucatorul din Romania cel mai bine clasat in ierarhia ATP, acesta aflandu-se pe locul 176, cu 322 de puncte. Novak Djokovic este in continuare fara rival in fruntea ierarhiei, sarbul fiind urmat la mare distanta de Andy Murray si Stanislas Wawrinka.

Salt tehnologic in scolile din Romania. De la calculatoare cu Windows XP la tablete cu Android

Zece scoli din Romania, toate din mediul rural, sunt implicate, incepand de luni, intr-un nou proiect de invatamant, destinat sa ofere educatie digitala. Principalii beneficiari ai proiectului Digitaliada sunt elevii din clasele V VIII si profesorii care le predau Matematica si TIC.

Site-ul Comisiei Arbitrilor din Romania, spart de hackeri. Ce a aparut scris

Site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor din Romania a fost tinta ironiilor unei grupari de hackeri din Albania. Pe pagina de start a acestui site a aparut o poza cu drapelul Albaniei, un mesaj si un cac.

Hackeri albanezi au spart site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor din Romania

Site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor din Romania a fost atacat de o grupare de hackeri din Albania, duminica dupa-amiaza.

Catalin Botezatu, asa cum nu l-ai mai vazut. Cum arata in tinerete cel mai dorit burlac din Romania

Azi, este unul dintre cei mai ravniti burlaci ai momentului si unul dintre cei mai cunoscuti designeri din Romania, dar in tinerete nimeni nu ar fi crezut ca se va bucura de un asemena succes,.

Prima companie din Romania care a redus saptamana de lucru la 4 zile

O companie din Romania a reusit sa isi faca angajatii fericiti dupa ce a redus saptamana de lucru la 4 zile, prelungind weekend-ul cu o zi. Este vorba despre agentia de marketing digital.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 5 - Romania are patru jucatoare in TOP 100

Cu 4801 puncte acumulate, Simona Halep se mentine pe locul 5 in ierarhia WTA. Romania are patru reprezentante in TOP 100: Halep, Begu, Niculescu si Carstea. Liderul ierarhiei este Angelique Kerber Germania - 8. 730 puncte), in timp ce Serena Williams 7. 050 puncte - SUA) si Garbine Muguruza 5. 830 - Spania) completeaza podiumul.

Trupul unui italian a ajuns la o familie din Romania

ACTUALIZARE 11:40 MAE: Trupul cetateanului italian, decedat la Amatrice si ingropat in Romania, va fi exhumat si transportat in Italia Trupul neinsufletit al cetateanului italian decedat in cutremurul din Amatrice, care a ajuns in Romania din cauza unei erori de identificare, urmeaza sa fie exhumat si transportat in Italia, a transmis Ministerul Afacerilor Externe MAE). ----------- Autoritatile italiene au comis o eroare si au incurcat doua victime ale cutremurului produs luna trecuta in regiunea italiana Amatrice, astfel ca, in locul unui barbat de origine romana, mort la cutremur impreuna cu sotia sa, italienii au trimis in tara noastra trupul unei alte persoane, relateaza Digi24. ro.

Faze tari:Cum a fost prinsa o fosta dama de companie, condamnata la 11 ani de inchisoare, cu unul dintre gardieni;Si-a facut un selfie, dar camera foto a surprins un detaliu straniu;Locul din Europa unde te poti casatori cu partenerul decedat

Franta interzice vesela si tacamurile din plastic. Autoritatile de la Paris au anuntat ca, din 2020, farfuriile, paharele si furculitele sau cutitele de. Gluma unor studenti s-a lasat cu bataie. Imaginile au fost vazute de catre 47 de milioane de utilizatori. Au vrut sa faca o gluma cu fetele de la masa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )