Libnet.ro
UNICEF

22:45

Accident dramatic in Botosani! A murit dupa ce a fost lovita din plin de un autocar, chiar pe trecerea de pietoni. Era oprit cu roata pe biata femeie

Antena3 Antena3,
Accident dramatic in Botosani! A murit dupa ce a fost lovita din plin de un autocar, chiar pe trecerea de pietoni. Era oprit cu roata pe biata femeie

O femeie, care traversa pe la trecerea de pietoni, a lovita de un autocar joi dimineata, in Botosani. Femeia de 71 de ani a fost transportata de urgenta la spital, potrivit. continuă pe Antena3

VIDEO Noi informatii in ancheta de la Timisoara, unde 3 oameni au murit dupa ce a fost facuta deratizarea intr-un bloc: DSP nu a verificat niciodata aceasta firma

Firma care a facut dezinsectia si deratizarea in blocul din Timisoara in care au murit un bebelus de 10 zile, un copil de 3 ani si mama acestuia din urma nu a fost verificata niciodata de catre Directia de Sanatate Publica, desi functioneaza din 2015, au recunoscut autoritatile, marti, intr-o conferinta de presa. Reprezentantii DSP si ai Directiei Sanitar-Veterinare Timis nu au putut raspunde la intrebarile repetate ale jurnalistilor daca firma Bistim Dera SRL avea autorizatie sa foloseasca acea substanta sau ce institutie ar fi trebuit sa elibereze avizele in acest sens. Gradinta din Timisoara evacuata dupa ce directoarea a aflat din presa ca firma care a facut dezinsectie e aceeasi care a deratizat si blocul in care au murit 3 oameniCe substanta i-ar fi ucis pe cei 3 oameni din blocul din Timisoara in care s-a facut deratizare Anuntul Parchetului Cine este firma care a facut dezinsectia in imobilSubstantele cu care s-a facut deratizarea in blocul din Timisoara ar fi fost cumparate de pe piata neagraPrimarul Timisoarei: Firma care a facut deratizare in blocul au murit 3 oameni nu avea autorizatie.

TOATA TARA PLANGE! A MURIT marea campioana! S-a prapadit dupa ce a fost lovita de TREN (FOTO)

Tragedie in sportul ucrainian! Amina Bulakh, campioana la box, a murit la varsta de 18 ani dupa ce a fost lovita de un tren, in timp ce incerca fara sa se asigure corespunzator sa traverseze.

Accident dramatic pe DN 26. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de masina

Un barbat de 66 ani a decedat la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) din Galati unde a fost adus dupa ce a fost lovit de o masina pe DN 26, se arata intr-un comunicat de presa transmis, joi, de Inspectoratul de.

Marturia barbatului care si-a pierdut sotia si copilul dupa deratizarea blocului din Timisoara. Au crezut ca a vrut sa se sinucida!

Tragedia de la Timisoara a rascolit o tara intreaga, dupa ce trei persoane au murit, iar alte 40 au ajuns la spital, cu simptome foarte grave. Ancheta deschisa de autoritati a aratat si ca printre victimele dezinsectiei ucigase, pe care a efectuat-o patronul unei firme din oras, s-au numarat si doi copii, dar si o .

Digi24: Ucigasul lui Marian Cozma, eliberat conditionat pentru comportament impecabil, a fost arestat din nou

Ivan Sztojka, ucigasul handbalistului Marian Cozma, a fost arestat din nou, luni, la un an dupa ce a fost eliberat pentru buna purtare, transmite Balazs Barabas, corespondentul Digi24 in Ungaria, citand site-ul 24. hu.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, spune ca ajutorul de stat pentru motorina nu a fost platit din trimestrul doi

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca ajutorul de stat pentru motorina nu a fost platit decat pentru primul trimestru al acestui an, transmite Agerpres.

Concluzie socanta a procurorilor din Bihor in cazul directoarei unei scoli care a murit dupa ce a mancat o conserva cu ton

Concluzie socanta a procurorilor din Bihor in cazul directoarei unei scoli, moarta anul trecut, dupa ce ar fi mancat o conserva de ton. Analizele cerute de anchetatori au stabilit ca femeia a murit.

Reactia lui Mihai Stoichita dupa aflarea adversarului din barajul pentru EURO 2020

Romania va intalni Islanda, pe 26 martie, in deplasare, intr-una dintre semifinalele playoff-ului pentru EURO 2020, un meci pe care suntem obligati sa-l castigam pentru a merge in finala din 31 martie contra Bulgariei sau Ungariei.

Lovitura de teatru. Un fost ministru din Guvernul PSD il sustine pe Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale

Toma Petcu, fost ministru al Energiei in Guvernul Tudose, a anuntat ca il va sustine pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor prezidentiale. Anuntul a fost facut chiar pe pagina de Facebook. Ieri, 21.

12 procurori au fost eliberati din functie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie, ca urmare a pensionarii, a 12 procurori, intre care trei de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )