Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban: Ramasitele guvernului demis fac prostii in fiecare zi. Este o operatiune de fixare a clientelei PSD la butoane (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Ramasitele guvernului demis fac prostii in fiecare zi. Este o operatiune de fixare a clientelei PSD la butoane (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in perioada in care PSD mai ramane la guvernare, social-democratii isi plaseaza clientela politica i. continuă pe B1

Ludovic Orban acuza guvernul demis ca face angajari pe toate posturile vacante din institutii publice pentru a-si fixa oamenii pe posturi

Premierul desemnat Ludovic Orban acuza Guvernul demis ca organizeaza concursuri in institutii publice pe posturi care fie au fost vacante, fie au fost ocupate prin delegare, scopul fiind, in opinia lui Orban, acela ca PSD sa isi fixeze clientela politica pe posturi. Liderul PNL anunta in aceste conditii ca viitorul Guvern va da OUG pentru reorganizarea ministerelor si va anula concursurile organizate fara respectarea legii.

Cum arata programul propus de Ludovic Orban pentru investirea Guvernului

Premierul propus, Ludovic Orban, a transmis, vineri, o scrisoare catre presedintii celor doua camere ale Parlamentului prin care propune o investire rapida a guvernului.

Gafele continua: Viorica Dancila l-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei VIDEO

Premierul demis Viorica Dancila a comis o noua gafa joi, la Maramures, unde l-a confundat pe presedintele PNL Ludovic Orban cu premierul Ungariei Viktor Orban.

Ludovic Orban, dupa ce a depus lista Guvernului la Parlament: Este nevoie de instalarea guvernului cat mai rapid pentru a nu pierde sute de milioane de euro

Ludovic Orban a declarat ca este nevoie de investirea unui guvern cu drepturi depline cat mai rapid pentru ca altfel nu se va putea face rectificarea bugetara si exista risc de intrare in incapacitate de plata.

Ludovic Orban conteaza pe 234 de voturi in Parlament pentru sustinerea guvernului: Ce spune premierul desemnat despre reluarea negocierilor cu Victor Ponta

Liderul liberal, Ludovic Orban, a declarat ca se bazeaza pe 234 de voturi pentru sustinerea cabinetului sau, in conditiile in care numarul minim de voturi necesar este 233. Voturi institutionale sunt 225,.

UPDATE: Ludovic Orban spune ca are 225 de voturi si angajamente de la cel putin 9 parlamentari Sunt necesare 233 de voturi in Parlament pentru ca Guvernul PNL sa fie investit

Ludovic Orban spune ca are asigurate voturile a 225 de parlamentari si mai are angajamente de vot din partea a cel putin 9 parlamentari, ceea ce inseamna 234 de voturi, in conditiile in care sunt necesare 233 de voturi pentru ca Executivul sa treaca. Premierul desemnat a declarat, duminica seara, ca vor continua discutiile inclusiv cu parlamentarii Pro Romania, pentru a-i convinge sa asigure cvorumul la sedinta de investire, mai ales ca PSD a anuntat un boicot. Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni luni pentru a stabili calendarul de investire, iar Orban a cerut permisiunea de a fi prezent la aceasta sedinta. Orban, catre parlamentarii PSD: Daca incearca sa boicoteze cvorumul, se fac de ras. ii indemn sa respecte normele bunului simt.

Lista de ministri propusa de premierul desemnat Ludovic Orban a fost validata de BPN-ul PNL

Lista noilor ministri ai Guvernului Orban, dupa intalnirea premierul desemnat Victor Orban cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse Antena 3. Premier: Ludovic Orban =Ministerul.

Programul de guvernare al PNL. Ce promite Ludovic Orban ca va face, daca intra la guvernare

A fost anuntat programul de guvernare al Partidului National Liberal, iar toata lumea este curioasa vizavi de propunerile Guvernului Orban. Ce aduce nou premierul Romaniei? Program de guvernare al PNL. Ce promite Guvernul Orban? Proaspatul premier al Romaniei le-a prezentat colegilor din cadrul Biroului National documentul oficial pe care va urma sa-l depuna la Parlament.

Lista noului Guvern. Ludovic Orban propune ca marti sa fie audiati ministrii, iar miercuri sa fie votul de investitura

Premierul desemnat Ludovic Orban a depus, joi, la secretariatul Camerei Deputatilor si Senatului, propunerea de calendar pentru investirea Guvernului. Potrivit documentului, Orban propune ca ministrii sa fie audiati in 29 octombrie, iar in 30 octombrie sa aiba loc votul de incredere in plenul Parlamentului.

Lista de ministri cu care premierul desemnat Ludovic Orban a plecat de la Cotroceni

Lista noilor ministri ai Guvernului Orban, dupa intalnirea premierul desemnat Victor Orban cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse Antena 3. Premier: Ludovic Orban =Ministerul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )