Libnet.ro
UNICEF

15:01

LUDOVIC ORBAN: Criza provocata de pandemia COVID-19 a aratat valoarea adaugata reala a unitatii si solidaritatii europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Criza provocata de pandemia COVID-19 a aratat valoarea adaugata reala a unitatii si solidaritatii europene

Criza provocata de pandemia de COVID 19 a aratat in mod direct valoarea adaugata reala a unitatii si solidaritatii europene, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO. Orban, despre criza provocata de pandemia COVID-19

Criza provocata de pandemia de COVID-19 a aratat in mod direct valoarea adaugata reala a unitatii .

LUDOVIC ORBAN: Sunt profund nemultumit de modul in care s-au derulat mai multe proceduri de licitatie

Premierul Ludovic Orban si-a exprimat, astazi, nemultumirea cu privire la modul in care s-au derulat o serie de proceduri de licitatie, precum cea pentru tablete destinate elevilor.

Ludovic Orban: Sunt profund nemultumit de modul in care s-au derulat mai multe proceduri de licitatie Ce spune premierul despre solicitarea ministrului Anisie de demitere a sefei ONAC

Prim-ministrul Ludovic Orban s-a aratat, marti, profund nemultumit de modul in care s-au derulat mai multe proceduri de licitatie, precum ultima procedura cu tabletele. Mai mult decat atat, intrebat.

Ludovic Orban, aproape de o decizie majora. O demite din functie

Undeva pe la jumatatea lunii iulie, inceputul lunii august, Guvernul Orban, prin vocea Ministrului Educatiei, anunta ca se vor achizitiona numarul necesar de tablete pentru toti elevii din Romania, pentru a putea face orele online, odata cu inceperea anului scolar 2020-2021. Din pacate realitatea este cu totul alta. Ludovic Orban, aproape de o decizie majora .

Este oficial. Cand vor avea loc alegerile parlamentare 2020. Ludovic Orban a anuntat data la care cetatenii sunt asteptati la vot

Vesti noi pentru romani. Guvernul a adoptat joi o Hotarare prin care a fost stabilita data alegerilor. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al Executivului, Ionel Danca, dupa terminarea sedintei in care a fost dezbatuta aceasta data. Potrivit premierului, Ludovic Orban, alegerile nu pot fi fpcute decat la aceasta data. La ce data .

Sedinta de Guvern. Ludovic Orban, dupa ce Comisia Europeana a aprobat investitia pentru Sibiu-Pitesti: Avem banii alocati pentru un tronson de autostrada fundamental, primul care traverseaza muntii

Guvernul Orban s-a reunit, joi seara, in sedinta, iar premierul Ludovic Orban i-a felicitat pe cei implicati in demersurile care au condus la decizia Comisiei Europene de a aprobao investitie in valoare de.

Ludovic Orban : Drumul Basarabiei spre UE trece prin Romania

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, sustine ca cetatenii Republicii Moldova nu trebuie abandonati, indiferent cine se afla temporar la putere. in opinia sa, trebuie sprijinit orice demers in directia unei democratii autentice, orice demers in directia unei integrari reale a Republicii Moldova in Uniunea Europeana.

Scoala ar putea sa inceapa fizic pe 1 octombrie. Anuntul facut de Ludovic Orban

Anunt bomba al premierului, care arunca in aer inceputul scolii. Ludovic Orban nu exclude posibilitatea ca elevii sa vina la cursuri abia pe 1 octombrie, iar primele 2 saptamani sa fie de scoala online.

Premierul Ludovic Orban: Viitorul primar general are nevoie de un parteneriat solid cu Guvernul (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri in cadrul evenimentului in care liderii PNL si USR-PLUS au semnat Angajamentul pentru Bucuresti ca prin sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la primaria.

Elevii ar putea ajunge in banci abia la 1 octombrie. Ludovic Orban, detalii despre un scenariu avansat de epidemiologi

Elevii ar putea sa mearga la scoala, fizic, incepand cu data de 1 octombrie, iar pana atunci sa faca lectii online este scenariul pe care o parte dintre medicii epidemiologi si cei infectionisti consultati de autoritati il sustin pentru inceperea in siguranta a noului an scolar. Informatia a fost confirmata de premierul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )