Libnet.ro
UNICEF

06:00

Sedinta de Guvern. Ludovic Orban, dupa ce Comisia Europeana a aprobat investitia pentru Sibiu-Pitesti: Avem banii alocati pentru un tronson de autostrada fundamental, primul care traverseaza muntii

B1 B1,
Sedinta de Guvern. Ludovic Orban, dupa ce Comisia Europeana a aprobat investitia pentru Sibiu-Pitesti: Avem banii alocati pentru un tronson de autostrada fundamental, primul care traverseaza muntii

Guvernul Orban s-a reunit, joi seara, in sedinta, iar premierul Ludovic Orban i-a felicitat pe cei implicati in demersurile care au condus la decizia Comisiei Europene de a aprobao investitie in valoare de. continuă pe B1

Ludovic Orban: Dupa ce a vrut sa lase Romania fara Guvern, PSD vrea sa lase Romania fara buget. Cer parlamentarilor sa fie responsabili si sa sustina rectificarea bugetara cum am hotarat-o (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban face apel la parlamentari sa sustina ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara in forma in care a fost stabilita de Guvern, pentru ca, spune prim-ministrul, orice.

Ludovic Orban, depre investitia europeana pentru autostrada Sibiu-Pitesti: Este o garantie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca investitia de 875,5 milioane de euro pentru prima etapa de constructie a autostrazii Sibiu-Pitesti este o garnatie ca va fi construita prima autostrada care va traversa Muntii Carpati.

Ludovic Orban, dupa esecul PSD de la motiunea de cenzura: Vreau sa le multumesc celor din USR, PMP, UDMR si minoritatilor ca nu au participat la vot

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce sedinta in care urma sa se dezbata motiunea de cenzura a fost inchisa din lipsa de cvorum ca ceea ce s-a intamplat este extrem de benefic pentru Romania. Premierul a multumit partidelor care au sustinut Guvernul si nu au participat la dezbatrea motiunii.

Sprijin pentru Romania. Comisia Europeana a aprobat investitii de aproape 1,5 miliarde de euro pentru lucrari de infrastructura si pentru imbunatatirea capacitatii de raspuns in caz de dezastre

Comisia Europeana anunta ca a aprobat o investitie de 875,5 milioane de euro, din Fondul de coeziune, pentru prima etapa de constructie a autostrazii Sibiu - Pitesti. De asemenea, executivul comunitar si-a dat.

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 875,5 milioane euro pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar, conform Agerpres.

Comisia Europeana acuza Ungaria de discriminare dupa ce guvernul Viktor Orban a inchis granitele cu exceptia tarilor din Grupul Visegrad

Comisia Europeana a reamintit marti Ungariei principiul nediscriminarii intre cetatenii UE dupa ce tara a interzis intrarea aproape tuturor strainilor ca parte a restrictiilor COVID-19. Guvernul maghiar a.

Ludovic Orban, primele declaratii dupa esecul opozitiei: Motiunea este in afara cadrului constitutional. PSD nu a reusit sa isi aduca oamenii la vot (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit o prima reactie dupa ce sedinta Parlamentului privind motiunea de cenzura a fost oprita din lipsa de cvorum. Adunity_100803 Principalele.

Ludovic Orban, primele declaratii dupa esecul opozitiei: Motiunea este in afara cadrului constitutional. PSD nu a reusit sa isi aduca oamenii la vot (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit o prima reactie dupa ce sedinta Parlamentului privind dezbaterea si votarea motiunii de cenzura a fost anulata din lipsa de cvorum. in ceea ce ne priveste.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Nu participam la aceasta potiune de cianura ca parlamentari, dar ca Guvern va trebui sa fim prezenti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in debutul sedintei de Guvern de luni, ca membrii Executivului vor fi prezenti in Parlament, la dezbaterea si votul pe motiunea de cenzura, desi procedura, considera.

Guvernul decide data alegerilor parlamentare. Ludovic Orban: Data alegerilor nu poate fi decat 6 decembrie

Guvernul va adopta joi o hotarare de Guvern pentru stabilirea datei alegerilor. Premierul Ludovic Orban sustine ca data alegerilor nu poate fi decat 6 decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )