Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ludovic Orban a anuntat cand va fi data in folosinta autostrada de centura a municipiului Bacau: Un proiect asteptat de mult timp (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban a anuntat cand va fi data in folosinta autostrada de centura a municipiului Bacau: Un proiect asteptat de mult timp (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vizitat, vineri, lucrarile la centura ocolitoare a municipiului Bacau. Potrivit sefului Executivului autostrada este aproape de finalizare. Ludovic Orban:. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Am propus ca luni sa organizam o sedinta de Guvern pentru a adopta rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul se va reuni, luni, in sedinta pentru a adopta rectificarea bugetara, dupa ce proiectul rectificarii a fost discutat, in prima lectura, in aceasta saptamana.

LUDOVIC ORBAN: Avem proiecte foarte serioase pentru judetul Giurgiu

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul va derula mai multe proiecte importante de infrastructura in judetul Giurgiu, printre care si refacerea podului de cale ferata de la Gradistea.

Ludovic Orban: Guvernul se va reuni, luni, in sedinta pentru a adopta rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca Guvernul se va reuni, luni, in sedinta pentru a adopta rectificarea bugetara. Amintim caministrului Finantelor, Florin Citu, a declarat in data de 18.

Ludovic Orban nu exclude posibilitatea revenirii la starea de urgenta dupa alegeri

Ludovic Orban nu exclude posibilitatea revenirii la starea de urgenta dupa alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie: in masura in care numarul de infectari nu va creste, nu va fi necesara o astfel de masura.

Ultima ora. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Cum vor functiona scolile de acum inainte

In aceasta perioada extrem de tensionata, multi parinti si copii au solicitat redeschiderea scolilor si reluarea orelor de curs la clasa. Aceasta dorinta a unora dintre parinti a fost impartasita partial de de cei cu putere decizionala. Ludovic Orban a anuntat ieri seara cum vor invata copiii in plina pandemie. Cat timp va mai functiona .

Ludovic Orban: Poate atunci cand a vorbit de taierea salariilor, economistul-sef al BNR s-a referit la angajatii Bancii Nationale

Premierul Ludovic Orban a infirmat perspectiva scaderii salariilor in sectorul bugetar, care a fost avansata de Valentin Lazea, economist-sef al BNR, ca solutie pentru reducerea deficitului bugetar.

Ludovic Orban: Saptamana urmatoare vom avea inca 280 de paturi pentru Terapie Intensiva

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, de la Suceava, ca Guvernul isi doreste sa creasca veniturile romanilor, nu sa le scada. De asemenea, premierul a anuntat ca saptamana viitoare vor fi disponibilizate alte paturi ATI pentru pacientii cu Covid la patru spitale din Capitala, dintre care unul este privat.

Ludovic Orban: Proiectul Planului National de Rezilienta si Recuperare va fi prezentat luni (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca proiectul Planului National de Recuperare si Rezilienta va fi prezentat luni, urmand ca acesta sa intre in dezbatere publica. Amintim ca Planul National de.

Ludovic Orban anunta inca 30 de paturi de Terapie Intensiva la un spital privat din Bucuresti, care intra in lupta anti-COVID

In contextul numarului mare de noi cazuri de Covid-19 in Bucuresti, premierul Ludovic Orban a anuntat joi, ca e saptamana viitoare vor fi 30 de paturi de Terapie Intensiva la un spital privat din Capitala si .

OUG privind rectificarea bugetara, in prima lectura la sedinta de Guvern de miercuri Ludovic Orban: Sa nu-si imagineze vreun primar ca primeste bani pe ochi frumosi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in sedinta de Guvern de miercuri va fi analizat, in prima lectura, proiectul de Ordonanta de Urgenta privind rectificarea bugetara. Ministerele Sanatatii,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )