Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Guvernul va cere Parlamentului adoptarea in regim de urgenta a continuarii programului de consolidare a primei escadrile de F16

B1 B1,
Ludovic Orban: Guvernul va cere Parlamentului adoptarea in regim de urgenta a continuarii programului de consolidare a primei escadrile de F16

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in cadrul sedintei de Guvernca Executivulva solicita Parlamentului sa adopte urgent proiectul de lege privind continuarea programului de realizare si. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban: Guvernul Romaniei, puternic atasat valorilor europene, sustine obiectivele mandatului Comisiei Von der Leyen

Guvernul Romaniei este puternic atasat valorilor europene si sustine obiectivele pe care si le-a asumat Comisia Europeana in mandatul Ursulei von der Leyen, a afirmat premierul Ludovic Orban, care a reiterat.

in Portul Midia este o bomba ecologica. Urgenta maxima este descarcarea navei si incinerarea cadavrelor - Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a solicitat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ministrului de interne si ministrului transporturilor sa actioneze pentru descarcarea urgenta a navei pline de oi, care s-a rasturnat duminica in Portul Midia. Din cele 14. 000 de oi au supravietuit foarte putine, fiind salvate 230. Urgenta maxima este scoaterea de pe vas, transportul si incinerarea cadavrelor. Este o bomba ecololgica, a spus premierul. Acesta a mai cerut ministrului de interne sa analizeze cum au actionat in acest caz prefectul si Comandamentul pentru Situatii de Urgenta, iar cei responsabili de incapacitatea de a face fata sa fie demisi.

Ce se va intampla cu OUG 114. Anuntul lui Ludovic Orban: E un act normativ criminal care creeaza probleme grave in toate domeniile

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca guvernul va incerca sa corecteze Ordonanta 114. Potrivit lui Orban, Guvernul va incerca sa realizeze corectii la Ordonanta 114, care este un act normativ.

Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a fostchemat de urgenta la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis, luni dupa-amiaza, unde, cel mai probabil, va fi discutat subiectul alegerilor anticipate. Liberalii sunt.

Ludovic Orban a facut anuntul despre pretul benzinei si al motorinei. Ce se intampla cu acciza la carburanti

Premierul Ludovic Orban a facut un anunt, miercuri, despre pretul benzinei si al motorinei. Ce se intampla cu acciza la carburanti? Ludovic Orban, anunt despre pretul benzinei si al motorinei Ludovic Orban a afirmat, miercuri, 27 noiembrie, ca trebuie desfiintata supraacciza la carburanti, iar Guvernul PNL va face o analiza in acest sens. De asemenea, .

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Vrem sa anulam toate taxele tampite pe sistemul bancar si cel energetic

Guvernul va incerca sa corecteze Ordonanta 114, pe care o considera un act normativ criminal, potrivit lui Orban * Nu va fi nicio apocalipsa bugetara daca aplicam Legea pensiilor, a mentionat premierul in guvernarea actuala de tranzitie nu se va putea face mare lucru in privinta politicii fiscale, conform premierului Ludovic Orban, care spune ca marele pacat al guvernarilor anterioare, care a fost accentuat de Executivele ultimilor trei ani, a fost instabilitatea legislativa in domeniul fiscal, modificarile repetate, peste noapte, ale Codului fiscal si Codului de procedura fiscala, care au pus toata societatea intr-o stare de bulversare, de continua adaptare la noi si noi reglementari.

LUDOVIC ORBAN: Vom incerca sa facem corectii la Ordonanta 114

Guvernul va incerca sa corecteze Ordonanta 114, a declarat, miercuri, la o conferinta desfasurata la Academia de Studii Economice, premierul Ludovic Orban, care a calificat acest act normativ drept criminal.

intalnire politica la Palatul Victoria: Ludovic Orban va discuta cu Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu de la Pro Romania

Premierul Ludovic Orban se va intalni marti, la Palatul Victoria, cu Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu de la Pro Romania. Acestia sunt doi dintre membrii Pro Romania care au votat pentru Guvernul Orban, starnind un conflict cu seful partidului Victor Ponta. Reamintim ca Ponta a declarat constant ca Pro Romania nu va vota investirea Guvernului Orban. Cu toate acestea, cativa parlamentari, printre care si cei doi, au preferat sa ignore decizia lui Ponta.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul meu, pana la finalul zilei de maine, sa stabilim forma definitiva a OUG privind rectificarea

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca obiectivul sau este ca, pana la finalul zilei de marti, sa fie stabilita forma definitiva a ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara.

Premierul Ludovic Orban, despre nava esuata cu 14.600 de oi: Deja este o bomba ecologica

Premierul Ludovic Orban le-a cerut ministrilor de la Interne si Transporturi sa ia masuri pentru a urgenta interventia in urma esuarii in Portul Midia a navei care transporta oi vii, subliniind ca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )