Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucuresti: Am facut o vizita pentru a le multumi voluntarilor care ne ajuta (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucuresti: Am facut o vizita pentru a le multumi voluntarilor care ne ajuta (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a efectuat duminica o vizita la call-centre-ul DSP Bucuresti pentru a le multumi voluntarilor de la Medicina care raspund cetatenilor care au nevoie de informatii. Acolo, 144. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucuresti - Am facut o vizita pentru a le multumi voluntarilor

Premierul Ludovic Orban a vizitat, duminica, call-centre-ul DSP Bucuresti pentru a le multumi voluntarilor de la Medicina care raspund cetatenilor care au nevoie de informatii.

LUDOVIC ORBAN SI NICUSOR DAN IN VIZITA LA AMBULANTA BUCURESTI: Numarul echipajelor pentru testare va fi suplimentat

Premierul Ludovic Orban si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, au vizitat astazi Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, ei anuntand cu aceasta ocazie o suplimentare a echipajelor care efectueaza teste si prelevare de probe de la oamenii suspecti de infectare cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Nu vad o parere fundamentata pentru a schimba sistemul actual

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca scenariile dupa care functioneaza in prezent unitatile de invatamant au fost stabilite pe baza recomandarilor specialistilor si deocamdata nu vede o parere fundamentata pentru schimbarea acestora, iar scolile sa ramana deschise si la o incidenta mare a cazurilor de coronavirus.

Ludovic Orban: Se vorbeste despre carantinarea totala... Cat de aproape este aplicarea acestei masuri

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca unele sectoare ale Capitalei ar putea sa intre in carantina, insa nu se pune problema unei carantinari totale.

Ludovic Orban va face o vizita oficiala in Israel (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, va face, saptamana viitoare, o vizita oficiala in Israel, in cadrul careia se va intalni cu presedintele Israelului, cu premierul si vicepremierul Guvernului de la Tel.

Ludovic Orban: PSD a boicotat sistematic toate eforturile pe care le-am facut in lupta impotriva pandemiei

Premierul Ludovic Orban a acuzat partidul PSD, intr-o conferinta de presa de sambata,de faptul ca a sabotat masurile guvernamentalesi ale autoritatilor sanitare menite sa opreasca pandemia de CO.

LUDOVIC ORBAN: in calitate de premier, voi sprijini toate proiectele initiate de Nicusor Dan

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca va sustine toate proiectele initiate de primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si s-a angajat ca Executivul va duce la bun sfarsit proiecte care tin de zona guvernamentala, dar, de fapt, genereaza beneficii pentru Bucuresti.

Ludovic Orban: Am vazut abordari partizane care nesocotesc eforturile uriase pe care le-a facut Guvernul Cateva dintre masurile luate in sprijinul mediului de afaceri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, vineri, despre partenriatul dintre Guvern si mediul de afaceri si rezultatele pe care acesta le-a generat. Orban a enumerat mai multe masuri luate de Executiv in sprijinul.

Ludovic Orban, despre cum trebuie sa procedeze cei cu simptome COVID: Sunala 112, dacamediculde familie consideracasimptomelesunt specifice

Ludovic Orban a declarat duminica, dupa o vizitaefectuata la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, cum trebuie sa procedeze o persoana care suspecteaza ca ar avea COVID-19. Premierul a spus ca.

Ludovic Orban, despre predica Patriarhului Daniel de Sfantul Dimitrie: Nu consider ca ma priveste pentru ca eu nu am interzis ca oamenii sa se inchine la moaste. Nu ma simt vizat

Premierul Ludovic Orban spune ca nu s-a simtit vizat de declaratia Prefericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, care a amintit recent, in contextul restrictiilor impuse la pelerinajul de Sfantul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )