Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ludovic Orban, catre alesii locali ai PNL: Vremea umilintelor a trecut. Fiecare primar va avea usa deschisa la Guvern

B1 B1,
Ludovic Orban, catre alesii locali ai PNL: Vremea umilintelor a trecut. Fiecare primar va avea usa deschisa la Guvern

Liderul PNL si premierul desemnat, Ludovic Orban, a sustinut, sambata, in fata alesilor locali liberali ca de acum inainte nu vor mai gasi usi inchise atunci cand vor merge la Bucuresti sa primeasca. continuă pe B1

Orban, catre alesii locali: Va garantez ca vremea umilintelor la care ati fost supusi atunci cand veneati la Bucuresti ca sa primiti avize, semnaturi a trecut

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, premier desemnat, le-a spus sambata alesilor locali ai PNL ca vremea umilintelor la care au fost supusi atunci cand veneau la Bucuresti ca sa primeasca avize, semnaturi a trecut.

Ludovic Orban, catre ministri propusi: Nu suntem primiti cu aplauze si laude. E o asteptare mare din partea romanilor sa reparam stricaciunile PSD

Premierul desemnat Ludovic Orban si-a avertizat ministrii ca greul abia acum incepe. `Venim intr-o situatie dificila. Nu ne asteapta aplauze, aprecieri, laude. E o asteptare mare din partea romanilor pentru cei.

Breaking news! Ludovic Orban a anuntat obiectivul principal al PNL

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anuntat, joi, principalul obiectiv al Executivului PNL.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va aloca resurse pentru proiectele de dezvoltare eficiente

Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, a declarat presedintele PNL si premierul desemnat, Ludovic Orban, la Reuniunea Ligii Alesilor Locali ai Partidului National Liberal, care se desfasoara astazi la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Programul de guvernare al PNL. Ce promite Ludovic Orban ca va face, daca intra la guvernare

A fost anuntat programul de guvernare al Partidului National Liberal, iar toata lumea este curioasa vizavi de propunerile Guvernului Orban. Ce aduce nou premierul Romaniei? Program de guvernare al PNL. Ce promite Guvernul Orban? Proaspatul premier al Romaniei le-a prezentat colegilor din cadrul Biroului National documentul oficial pe care va urma sa-l depuna la Parlament.

Lista de ministri propusa de premierul desemnat Ludovic Orban a fost validata de BPN-ul PNL

Lista noilor ministri ai Guvernului Orban, dupa intalnirea premierul desemnat Victor Orban cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse Antena 3. Premier: Ludovic Orban =Ministerul.

Ludovic Orban, dupa negocierile esuate cu Victor Ponta: Cine nu voteaza guvernul PNL este cu PSD si se face responsabil pentru pastrarea acestui Executiv! Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de liderul Pro Romania (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL, ca acesta se va face responsabil de pastrarea in fruntea Romaniei a.

Ludovic Orban a ajuns la mana lui Ponta. Guvernul PNL depinde de ProRomania. Ce conditii au pus partidele de Opozitie

Premierul desemnat a reusit sa convinga ALDE, UDMR si USR sa voteze noul Guvern, iar cu PMP e aproape sa bata palma. insa fara voturile ProRomania noul Executiv nu poate trece de Parlament. Ludovic Orban si Vicor Ponta vor avea miercuri discutia finala.

Gafele continua: Viorica Dancila l-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei VIDEO

Premierul demis Viorica Dancila a comis o noua gafa joi, la Maramures, unde l-a confundat pe presedintele PNL Ludovic Orban cu premierul Ungariei Viktor Orban.

Dancila a facut o noua gafa: L-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei (VIDEO)

Viorica Dancila pare hotarata sa-si continue seria de gafe pana in ultima zi la Palatul Victoria. Joi, ea l-a confundat pe Ludovic Orban, premierul desemnat si presedintele PNL, cu Viktor Orban, premierul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )