Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ludovic Orban: E cel mai bun buget posibil. Trebuie sa ne incadram intr-o tinta de deficit, sa reducem cheltuielile si sa mentinem actualul sistem de taxe si impozite (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: E cel mai bun buget posibil. Trebuie sa ne incadram intr-o tinta de deficit, sa reducem cheltuielile si sa mentinem actualul sistem de taxe si impozite (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, luni, ca proiectul de buget pus in dezbatere publica de Guvernul Citu este cel mai bun proiect ce putea fi facut in actualul context. continuă pe B1

Business report Patinoar de un milion de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani. Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021. De cand se trec copiii mici la intretinere?

Patinoar acoperit de 1. 000 de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures * Spitalul Sf. Vasile din Sectorul 1, proiect abandonat. Fantasmagoria lui Dan Tudorache a costat 34 de milioane de lei din banii bucurestenilor. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani * Vor creste preturile pe piata imobiliara in 2021? * Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021: Transilvania, Ford si A0 Centura Sud a Bucurestiului * Divizia de investitii a Morgan Stanley se gandeste sa adauge bitcoin la lista sa de pariuri * De cand se trec copiii mici la intretinere? * Nu ne vindem tara sau cum platitorii de taxe subventioneaza niste companii care inregistreaza pierderi * Tintele cheltuielilor de personal din Strategia fiscal bugetara pana in 2023 * Schema HoReCa are alocat 1 miliard de lei in proiectul de buget, sub nivelul initial.

CIFRELE REFINITIV ARATA: Piata IPO-urilor din Europa, in cel mai bun inceput de an de dupa 2015

De la inceputul anului curent, companiile listate la bursele europene au vandut actiuni de 8,4 miliarde de euro prin 16 tranzactii * Aproximativ 70% din titlurile vandute apartin companiilor care au beneficiat de pe urma trecerii in mediul online Un volum important de listari ale companiilor tehnologice si de comert electronic i-au adus, in 2021, pietei europene a ofertelor publice initiale IPO), cel mai bun inceput de an de dupa 2015, in conditiile in care masurile extinse de blocaj al activitatilor, impuse de pandemia de Covid-19, au alimentat entuziasmul investitorilor pentru firmele digitale.

Firea: Educatia, cel mai mic buget din ultimii 30 de ani, raportat la PIB. Guvernul Citu si-a umplut pusculita pentru a da bani clientelei politice

Gabriela Firea, senator PSD, spune ca jungla de dreapta isi arata efectele, astfel ca bugetul intocmit de Citu aduce taieri si saracie, nu bunastare.

Buget 2021: 14 miliarde de lei ajung la Transporturi. Drula: E cel mai mare buget alocat in ultimii 10 ani

Proiectul de buget pe 2021, abia aus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Finantelor aloca, in total, 14,1 miliarde de lei Ministerului Transporturilor, o crestere de aproape 10% fata de executia din 2020, dupa cum a anuntat ministrul de resort, Catalin Drula.

Moartea generalului Pacepa, confirmata de cel mai bun prieten: isi dorea sa revina in Romania EXCLUSIV

Generalul Ion Mihai Pacepa a murit. Iar decesul sau, cauzat de COVID-19, a fost confirmat in exclusivitate pentru Adevarul de catre cel mai bun prieten, Ronald J. Rychlak, profesor emerit de Drept la Universitatea din Mississippi, unde preda din 1987.

Ludovic Orban: Trebuie sa punem punct pensiilor speciale pentru parlamentari intr-un termen cat mai scurt (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca, intr-un timp cat mai scurt, vor fi adoptate modificari la legea privind Statutul deputatilor si senatorilor pentru a pune capat pensiilor.

Ludovic Orban: Trebuie demarata procedura de revocare si desemnare a unui nou Avocat al Poporului. Sunt sustinatorul aducerii institutiei in cadru constitutional si legal (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca trebuie demarata procedura de revocare si desemnare a unui nou Avocat al Poporului, precizand ca astfel institutia ar reveni in cadrul constitutional si.

Ludovic Orban: Pentru sanatatea coalitiei ar fi foarte bine ca Bugetul sa treaca in forma adoptata in Guvern (VIDEO)

Intrebat daca exista un calendar privind adoptarea bugetului pe anul 2021 in Parlament, presedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat ca cel mai important aspect este finalizarea dezbaterilor in Guvern. Desi Orban.

Ludovic Orban: Orice prefect este obligat sa actioneze in cadru constitutional si legal Este reprezentantul Guvernului in judet si are obligatia sa actioneze respectand programul de guvernare

Ludovic Orban a fost intrebat sambata, dupa sedinta Biroului Politic National cand vor fi numiti prefectii si mai ales cum comenteaza situatia de la Cluj, unde presedintele CJ ameninta ca isi da.

LUDOVIC ORBAN: Cererea de revocare a Avocatului Poporului si rapoartele TVR si SRR, pe ordinea de zi a Birourilor permanente

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a anuntat ca pe ordinea de zi a Birourilor permanente reunite de marti se vor afla, printre altele, cererea de revocare din functie a Avocatului Poporului si respingerea rapoartelor Radioului si Televiziunii Publice, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )