Libnet.ro
UNICEF

08:01

Ludovic Orban: Trebuie sa punem punct pensiilor speciale pentru parlamentari intr-un termen cat mai scurt (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Trebuie sa punem punct pensiilor speciale pentru parlamentari intr-un termen cat mai scurt (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca, intr-un timp cat mai scurt, vor fi adoptate modificari la legea privind Statutul deputatilor si senatorilor pentru a pune capat pensiilor. continuă pe B1

Dan Barna: Speram ca miercuri sa votam eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari

Dupa sedinta de la Cotroceni pe care presedintele Klaus Iohannis a avut-o, luni, cu liderii coalitiei, vicepremierul Dan Barna a declarat ca a fost agreat ca proiectul de eliminare a pensiilor speciale pentru.

Barna: Speram ca miercuri sa votam eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari

Vicepremierul Dan Barna a declarat, luni, ca liderii Coalitiei au agreat ca proiectul de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari sa fie introdus pe ordinea de zi a plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului si votat, cel mai probabil, miercuri.

Ludovic Orban: Trebuie demarata procedura de revocare si desemnare a unui nou Avocat al Poporului. Sunt sustinatorul aducerii institutiei in cadru constitutional si legal (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca trebuie demarata procedura de revocare si desemnare a unui nou Avocat al Poporului, precizand ca astfel institutia ar reveni in cadrul constitutional si.

Eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari si alesii locali. Cum se pozitioneaza fiecare partid din coalitia de guvernare

Eliminarea pensiilor speciale este o tema discutata in aceste zile, insa parerile sunt impartite intre fortele politice din coalitia de guvernare. UDMR cere eliminarea tuturor pensiilor speciale, in timp ce PNL ar vrea sa se inceapa doar cu cele acordate parlamentarilor. Cat despre USR-PLUS, Dacian Ciolos a anuntat ca alianta va rezolva problema pensiilor speciale pentru parlamentari si alesii locali in viitorul apropiat.

Surse: Orban a transmis conducerii PNL ca marti ar putea incepe procedura de eliminare a pensiilor speciale, dar si cea de schimbare a Avocatului Poporului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis colegilor sai ca, in functie de negocierile din coalitia de guvernare, marti ar putea incepe procedura de revocare a Avocatului Poporului, dar si pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, sustin surse liberale pentru Adevarul.

Ludovic Orban: Am supus validarii, in BPN, 72 de candidati pentru functiile de secretari de stat, presedinti si vicepresedinti de agentii Am stabilit reprezentanti pe care i-am considerat potriviti sa gireze functii publice

Liderul PNL, Ludovic Orban a anuntat sambata, dupa intalnirea Biroului Politic National ca organizatiile PNL, au formulat propuneri pentru functiile de secretari de stat, presditi, vicepresedinti de.

Ludovic Orban: E cel mai bun buget posibil. Trebuie sa ne incadram intr-o tinta de deficit, sa reducem cheltuielile si sa mentinem actualul sistem de taxe si impozite (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, luni, ca proiectul de buget pus in dezbatere publica de Guvernul Citu este cel mai bun proiect ce putea fi facut in actualul context.

RADU OPREA, PURTATORUL DE CUVANT AL PSD: Solicitam introducerea pe ordinea de zi a propunerii PSD pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Oprea, a declarat astazi ca social-democratii vor propune marti, in sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, introducerea pe ordinea de zi a proiectului privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

LUDOVIC ORBAN: Sectorul energetic este de o importanta majora pentru economia nationala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a intalnit cu reprezentantii Federatiei Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie, iar la finalul discutiilor a apreciat ca sectorul energetic este de o importanta majora pentru economia nationala.

Ludovic Orban: Pentru sanatatea coalitiei ar fi foarte bine ca Bugetul sa treaca in forma adoptata in Guvern (VIDEO)

Intrebat daca exista un calendar privind adoptarea bugetului pe anul 2021 in Parlament, presedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat ca cel mai important aspect este finalizarea dezbaterilor in Guvern. Desi Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )