Libnet.ro
UNICEF

14:00

LUDOVIC ORBAN: Romania nu se afla in situatia altor tari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Romania nu se afla in situatia altor tari

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, la Arena Nationala, ca Romania nu se afla in situatia altor tari europene care au impus restrictii ca urmare a cresterii dramatice a numarului de cazuri de coronavirus, insa a subliniat ca avem in evaluare posibile masuri, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Orban, despre restrictiile anuntate in Europa: Romania nu se afla in situatia altor tari

Romania nu se afla in situatia altor tari europene care au impus restrictii in urma unor cresteri dramatice a numarului de cazuri de coronavirus, spune Ludovic Orban. Daca vor fi necesare alte masuri, vor fi luate, a adaugat premierul, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban, despre lockdown: Romania nu se afla in situatia altor tari ca ritm de crestere a numarului de infectari zilnice

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca Romania nu este in situatia altor tari nici in ceea ce priveste numarul de infectari, nici din punctul de vedere al ritmului de crestere a cazurilor, iar.

Ludovic Orban va face o vizita oficiala in Israel (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, va face, saptamana viitoare, o vizita oficiala in Israel, in cadrul careia se va intalni cu presedintele Israelului, cu premierul si vicepremierul Guvernului de la Tel.

LUDOVIC ORBAN: Economia din Romania se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european

Premierul Ludovic Orban afirma ca economia din Romania este printre economiile care se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european, el aratand ca, potrivit cifrelor oficiale, investitiile publice, productia industriala si numarul de angajati cu contract de munca au crescut si se inregistreaza trenduri de crestere in aproape toate sectoarele economice, cu exceptia HoReCa.

Ludovic Orban: Urmarim cu mare atentie eficienta masurilor pe care le-am dispus Ce spune premierul despre scenariul in care Romania ar putea avea 10.000 de noi cazuri zilnice de COVID-19 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca autoritatile urmaresc cu atentie daca masurile restrictive pe care le-au dispus pentru a limita raspandirea noului coronavirus isi dovedesc eficienta.

Ludovic Orban: Dintre tarile Uniunii Europene, suntem singura tara care a crescut investitiile cu adevarat. Salariul mediu net a crescut cu 7,5%

Ludovic Orban a vorbit, sambata, in cadrului unei conferinte de presa, despre situatia economica a Romaniei in anul2020. Potrivit premierului, Romania se situeaza pe primul loc din Uniunea Europeana la.

Ludovic Orban, vesti proaste. Cand ar putea ajunge un vaccin anti-COVID in Romania

Ludovic Orban a declarat, vineri, ca pana nu se termina testele clinice este greu de estimat cand va fi disponibil un vaccin anti-COVID. Premierul a dat, insa, asigurari ca Romania nu va fi discriminata in ceea ce priveste distribuirea dozelor la nivelul Uniunii Europene.

Ludovic Orban, despre cazurile zilnice de COVID-19: Este o crestere semnificativa, care a depasit un pic asteptarile. Nu ne asteptam saptamana aceasta la 6.000 de cazuri

Premierul Ludovic Orban spune ca faptul ca Romania a inregistrat in aceasta saptamana peste 6. 000 de cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus a depasit asteptarile Guvernului. in aceste conditii,.

Ludovic Orban: Mediul de afaceri a generat propuneri extrem de serioase pe care intentionam sa le introducem in programul de guvernare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la finalul participarii la evenimentul Topul national al firmelor private din Romania, ca mediul de afaceri a venit cu propuneri care urmeaza sa fie incluse in.

Ludovic Orban: Se vorbeste despre carantinarea totala. Suntem departe de o astfel de decizie. Suntem intr-o permanenta evaluare a unor posibile masuri pe care le putem lua (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Romania este departe de impunerea unei carantinari totale pentru a limita raspandirea numarului de infectari cu coronavirus. Seful Guvernului a declarat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )