Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mesajul de apreciere al premierului Ludovic Orban pentru medicul erou Catalin Denciu a ajuns si in presa internationala. Ce a scris The Guardian

B1 B1,
Mesajul de apreciere al premierului Ludovic Orban pentru medicul erou Catalin Denciu a ajuns si in presa internationala. Ce a scris The Guardian

Premierul Ludovic Orban si-a exprimat aprecierea fata de medicul erou Catalin Denciu, iar mesajul prim-ministrului si-a gasit ecou atat in presa romaneasca, cat si in randul sindicatelor din sectorul. continuă pe B1

Ambasadorul SUA la Bucuresti l-a felicitat pe premierul Ludovic Orban pentru raspunsul prompt si profesionist, in cazul incendiului de la Piatra-Neamt. Diplomatul a solicitat arborarea steagului in berna

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, l-a felicitat pe primul ministrul Ludovic Orban, pentru raspunsul prompt in cazul incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt. Totodata,.

Ludovic Orban, despre medicul Catalin Benciu, din Neamt care a suferit arsuri grave

Ludovic Orban a transmis, in cadrul unei conferinte de presa ca medicul-erou de la Piatra Neamt, Catalin Benciu se afla la Spitalul Militar din Astrid, din Belgia, unde primeste cele mai bune ingrijiri, dupa ce s-a constatat ca are arsuri grave, in.

Mesajul premierului Ludovic Orban cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului

A sasea cea mai frecventa afectiune cronica din lume, diabetul este diagnosticat la aproximativ 1 di.

LUDOVIC ORBAN: Medicul ranit a ajuns in Belgia si este ingrijit in cele mai bune conditii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles si este ingrijit in cele mai bune conditii.

Ludovic Orban: Medicul erou de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia si este in tratament Colegii belgieni ne-au semnalat ca exista un bombardament din partea jurnalistilor din Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferit, duminica, noi detalii despre starea lui Catalin Denciu, medicul erou care era de garda la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt sambata seara in.

Orban:Medicul-erou este tratat in cele mai bune conditii, in Belgia

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a cerut astazi, in urma sedintei Centrului National de Coordonare a Interventiei, mai multe controale in spitale pentru a vedeaa in ce massura respecta normele de siguranta.

De ce a fost amendat premierul Ludovic Orban. Decizia pe care a incalcat-o Guvernul

Ludovic Orban a fost amendat cu o suma echivalenta cu 20% din salariul minim brut pe economie pe zi de intarziere, deoarece nu l-a numit subprefect de Cluj pe Gyorke Zoltan. De ce a fost amendat premierul Ludovic Orban Gyorke Zoltan a transmis ca Tribunalul Cluj a admis cererea sa si a hotarat obligarea premierului .

Ce s-a intamplat la Piatra Neamt, la cinci minute dupa ce s-a sunat la 112. Unde a ajuns medicul erou

Medicul erou Catalin Denciu va fi transportat in aceasta dimineata la un spital din Bruxelles. Medicul are arsuri pe 40% din suprafata corpului dupa ce a incercat sa salveze pacientii din sectia ATI a spitalului din Piatra Neamt dupa ce aceasta a fost cuprinsa de flacari violente. Ministrul Sanatatii a dezvaluit ca este bun prieten .

Cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt. A sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii

S-a aflat cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt, care a sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii din sectia ATI. Medicul de garda Catalin Denciu si asistenta au suferit grave arsuri in incendiul de la spitalul Piatra Neamt deoarece au incercat sa salveze cat mai multi bolnavii .

Ce i-a spus medicul erou din Piatra Neamt lui Nelu Tataru, in avion

Sunt in deplasare la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. Un eveniment tragic, in terapie intensiva, soldat cu decesul a 10 pacienti: opt din salonul unde a avut loc incendiul si doi din salonul alaturat. Un medic afectat de incendiu, cu 40% arsura, si inca trei cadre medicale cu arsura de gradul 1 si 2 pe .

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )