Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ludovic Orban, despre petrecerile de Revelion: Cel mai important este sa ne mobilizam in aceasta perioada (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre petrecerile de Revelion: Cel mai important este sa ne mobilizam in aceasta perioada (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat, in cursul declaratiilor de presa de luni seara si despre organizarea petrecerilor de Revelion, in contextul numarului mare de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Am. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre Ziua Nationala: Vor fi respectate toate regulile de protectie sanitara. Nu va mai fi parada (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca Guvernul va prelungi starea de alerta printr-o Hotarare de Guvern care va fi adoptata la jumatatea lunii noiembrie si care va reglementa si modul in.

Ludovic Orban, despre posibilitatea de redeschidere a scolilor: Urmarim tot ce se intampla in orice alta tara si facem evaluari periodice. Vrem sa vedem ce efecte produce

Ludovic Orban a vorbit, sambata, intr-o conferinta de presa, despre variantaaplicata in alte tari din Uniunea Europeana, ca elevii sa poata sa mearga la scoala, in ciuda.

Ludovic Orban, despre lipsa de personal din Directiile de Sanatate Publica: Exista solutii. Sunt DSP-uri care functioneaza foarte bine. Altele trebuie sa invete din experienta lor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a laudat, luni, activitatea unor Directii de Sanatate Publica DSP) din tara, care au reusit sa-si adapteze activitatea la noile conditii generate de cresterea considerabila a.

Ludovic Orban, despre cum trebuie sa procedeze cei cu simptome COVID: Sunala 112, dacamediculde familie consideracasimptomelesunt specifice

Ludovic Orban a declarat duminica, dupa o vizitaefectuata la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, cum trebuie sa procedeze o persoana care suspecteaza ca ar avea COVID-19. Premierul a spus ca.

Ludovic Orban, despre lockdown: Romania nu se afla in situatia altor tari ca ritm de crestere a numarului de infectari zilnice

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca Romania nu este in situatia altor tari nici in ceea ce priveste numarul de infectari, nici din punctul de vedere al ritmului de crestere a cazurilor, iar.

Ludovic Orban, despre cazurile zilnice de COVID-19: Este o crestere semnificativa, care a depasit un pic asteptarile. Nu ne asteptam saptamana aceasta la 6.000 de cazuri

Premierul Ludovic Orban spune ca faptul ca Romania a inregistrat in aceasta saptamana peste 6. 000 de cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus a depasit asteptarile Guvernului. in aceste conditii,.

Ludovic Orban, despre predica Patriarhului Daniel de Sfantul Dimitrie: Nu consider ca ma priveste pentru ca eu nu am interzis ca oamenii sa se inchine la moaste. Nu ma simt vizat

Premierul Ludovic Orban spune ca nu s-a simtit vizat de declaratia Prefericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, care a amintit recent, in contextul restrictiilor impuse la pelerinajul de Sfantul.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Petrecerea de Revelion este considerata o petrecere privata, nu se va putea organiza. Turistii pot sa se duca la hotel (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca petrecerile de Revelion sunt considerate petreceri private si nu vor putea fi organizate, iar romanii care vin in tara de Craciun vor intra in.

FIREA: Sunt mai multe incalcari ale legislatiei in vigoare care il transforma pe Ludovic Orban in inculpat, pentru cel putin trei infractiuni

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca premierul a incalcat legislatia in vigoare si a comis cel putin trei infractiuni care il transforma in inculpat pe Ludovic Orban si anume coruptie si abuz in serviciu, santaj la adresa bucurestenilor si cumparare de voturi. Ea a sustinut ca seful Executivului a afirmat de mai multe ori ca Primaria Capitalei va primi buget atunci cand va fi votat candidatul unic al Dreptei Nicusor Dan in functia de primar general. Firea a mai spus ca se asteapta ca institutiile statului sa se autosesizeze in acest sens, daca nu se va intampla in perioada urmatoare, am discutat si cu avocatii nostri si ne gandim foarte serios sa depunem plangere, relateaza news. ro.

Cel mai important detaliu despre Xbox Series X si Series S, confirmat: jocurile vechi care vor functiona

La fel ca PlayStation 5, Xbox Series X si Series S nu va avea multe jocuri disponibile la lansare, dar vei putea juca titluri vechi care vor arata mai bine si se vor misca mai fluid. in cazul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )